Home GÜNCEL ŞAYPA KAZANDIKÇA KAZANDIRIYOR…

ŞAYPA KAZANDIKÇA KAZANDIRIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 8 Ağustos 2015 13:41
3 min read
ŞAYPA KAZANDIKÇA KAZANDIRIYOR… için yorumlar kapalı
0

Perakende sektörünün lider kuruluşu Şaypa, bir yandan müşterilerine ayrıcalıklı alışveriş yapmanın keyfini yaşatırken, diğer yandan da kazandıkça kazandırmaya devam ediyor. 23 Mart – 23 Mayıs 2015 tarihleri arasında Şaypa ve Duracell firmalarının işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında Şaypa’dan alışveriş yapan bir talihli 2015 model BMW 1.16’nın sahibi oldu.

saypa

Şaypa Ataevler Maxima Şubesi’nde düzenlenen hediye teslim töreninde konuşan Şaypa Kurumsal İletişim Müdürü Bedirhan Bozali, kampanyaya olan yoğun ilgiden dolayı tüm Şaypa müşterilerine teşekkür etti. Ailem Kart sahiplerinin önümüzdeki dönemde de kazanmaya devam edeceklerini belirterek, “750 bin Ailem Kart sahibi müşterimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kazanmaya devam edecek” dedi.

Sürprizler devam edecek…

Şaypa olarak, bugüne kadar 10 milyon liralık hediye dağıttıklarını da vurgulayan Bozali,  ileriki günlerde düzenlenecek yeni kampanyalar ile Ailem Kart sahibi müşterilerine sürpriz hediyeler kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti. Bozali, “Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz çeşitli kampanyalarla Ailem Kart sahiplerine daha fazla kazandıracağız. Bu sebepten Şaypa’yı tercih etmeye devam etsinler. Sürpriz hediyeler onları bekliyor” diye konuştu.

Şaypa’yı tercih ederek, çok doğru bir karar verdiğini ifade eden talihli Aysel Kano ise, kampanyaya katılırken kazanacağına ihtimal vermediğini sonucu öğrendiğinde ise bir süre inanamadığını söyledi. Aracını ailesi ile birlikte alan Kano, “Mutluluğun ve kalitenin adresi Şaypa’ya ve tüm yetkililerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …