Home GÜNCEL Çocukların Evi Yıldırım Belediyesi Kreşi

Çocukların Evi Yıldırım Belediyesi Kreşi

- Guncellenme Tarihi: 8 Ağustos 2015 16:06
2 min read
Çocukların Evi Yıldırım Belediyesi Kreşi için yorumlar kapalı
0
ÇOCUK GELİŞİMİNDE EN ÖNEMLİ DÖNEMİ KAPSAYAN 3-6 YAŞ GRUPLARINA EĞİTİM VEREN YILDIRIM BELEDİYESİ KREŞİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR.

Çocuk gelişiminde en önemli dönemi kapsayan 3-6 yaş gruplarına eğitim veren Yıldırım Belediyesi Kreşi büyük ilgi görüyor.
Kaplıkaya’daki hizmet binasında 4 sınıf ve 4 öğretmenle hizmet veren Yıldırım Belediyesi Kreşi, geçen eğitim yılında sanat, Türkçe, oyun, müzik, fen ve matematik, deney, okuma yazmaya hazırlık, drama, spor ve bahçe faaliyetleri ile 80 öğrencinin ilkokula hazırlık ve uyum sürecinde önemli pay sahibi oldu. 6 yaş grubunun diploma alarak mezun olduğu kreşte, İlköğretim Haftası, Hayvanları Koruma Günü gibi belirli gün ve haftalar kutlanarak öğrencilerin evrensel değerler çerçevesinde hassas fertler haline gelmeleri sağlanıyor. Yaz döneminde 15 öğrencinin eğitim gördüğü Yıldırım Belediyesi Kreşi, her yıl 6 yaş grubundan 20 öğrenciyi ilkokul hayatına hazırlarken, toplam 90 öğrenci kapasitesiyle eğitim veriyor.2015-2016 eğitim öğretim yılı kayıtları ise eylül ayında başlayacak.
Ülkenin güçlenmesinin eğitimle mümkün olabileceğinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri ve devlet idarecileri bugünün çocukları arasından çıkacak. Her alanda donanımlı fertler yetiştirerek güçlü Yıldırım’ı ve güçlü bir ülkeyi inşa etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak:Hürriyet.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …