Home GÜNCEL Osmangazi’den Trafik Soruna Neşter

Osmangazi’den Trafik Soruna Neşter

- Guncellenme Tarihi: 5 Ağustos 2015 15:34
3 min read
Osmangazi’den Trafik Soruna Neşter için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, trafik sıkışıklığının yoğun olarak yaşandığı Tuna Mahallesi’ndeki Gürdal Caddesi’ni genişletmek için kamulaştırılan bir binayı yıktı.

Osmangazi Belediyesi, mahallelerde yaşanan trafik sorununa merhem olabilmek adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Trafik sorununa kalıcı çözümler üretmek adına ilçenin dört bir yanına otoparklar inşa eden Osmangazi Belediyesi, dar yollarda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak adına da kamulaştırmalar yaparak cadde ve sokakları genişletiyor. Tuna Mahallesi’nde yer alan ve dar yapısından dolayı günün her saatinde trafik yoğunluğunun yaşandığı Gürdal Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında kamulaştırılan bir binanın yıkımı gerçekleşti.

unnamed (3)

Yıkım çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de hem mahallelerin nefes alabileceği mekanlar oluşturmak hem de trafik sorununun çözümü noktasında kamulaştırma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dar yapısından dolayı trafik sıkışıklığının yaşandığı Tuna Mahallesi’ndeki Gürdal Caddesi’nin de genişletilmesi adına kamulaştırdığımız bir binayı yıktık. Çalışmalar kapsamında bölgede 15 binayı kamulaştırdık ve bunların 12 tanesinin yıkımını gerçekleştirdik. Kalan üç binayı daha yıkacağız. Caddenin genişlemesiyle birlikte Gürdal Caddesi’ndeki trafik sorunu son bulacaktır. Kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Her gün yeni bir mahallemizde kamulaştırma yaparak, mahallelerimize nefes aldıracak mekanlar kazandırıyoruz. Gürdal Caddesi üzerinde sürdürdüğümüz genişletme çalışmaları da vatandaşlarımız için hayırlı olsun” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …