Home GÜNCEL HUZURUN VE LEZZETİN ADRESİ; BAĞ EVİ…

HUZURUN VE LEZZETİN ADRESİ; BAĞ EVİ…

- Guncellenme Tarihi: 4 Ağustos 2015 01:46
8 min read
HUZURUN VE LEZZETİN ADRESİ; BAĞ EVİ… için yorumlar kapalı
0

Yaz geldi, karpuz kabuğu denize düştü. Hemen herkes tatil planları yapıyor peki ya tatile gidemeyenler? Tatile gidemeyip hafta sonu için yakın bir yer arayanlara güzel bir önerimiz var.

Trilye’nin balkonu diye adlandırabileceğimiz, konumu ile eşsiz, manzarası ile büyüleyici bir yer Bağ Evi, gelip, gören bir daha tercih ediyor, manzarası ile insanı dinlendirirken lezzetli menüsüyle misafirlerine keyifli bir ziyafet sunuyor.

bağ8

Günübirlik tatilcilerin uğrak yeri olan Bağ Evi’ni, 2 buçuk yıldan beri işleten Özkan Eldemir ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. Özkan Bey ilgiden oldukça memnun ve her geçen gün Bağ Evi’ni ziyaret eden misafirlerine, kaliteli gıda ürünlerini uygun fiyata sunarak bir adım ileriye taşıyor.

Özkan Bey, Bağ Evi gerçekten büyüleyici bir manzaraya sahip, Bağ Evi hakkında biraz bilgi verir misiniz?

2 buçuk yıl önce Bağ Evi’ni işletmeye başladım. Konum itibariyle gerçekten çok güzel bir yer, İstanbul’u, Armutlu’yu, Gemlik’i ve Erdek, Avşa ,Marmara, İmralı adalarını görebiliyorsunuz. Masmavi Marmara Denizi’ne karşı oturup, manzaranın tadınız çıkabilirsiniz. Bağ evi 400 kişi kapasitesine sahip ayrıca çocuk parkımız ve otoparkımız mevcut, misafirlerimizin burada rahat ve keyifli zaman geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Saat 8 buçukta mesaimiz başlıyor, saat 14.00’e kadar kahvaltı servisimiz devam ediyor, 14.00’ten sonra yemek servisimiz başlıyor ve  gece saat 24.00’e kadar devam ediyor.

bağ6

Bağ Evi’nin speciali var mı?

Bizim kahvaltımız çok meşhur, misafirlerimiz genelde kahvaltı için gelir tabi kahvaltının yanı sıra balık çeşitlerimizde en çok tercih edilen ürünler arasında. Mevsimine göre en taze balıkları, en iyi şekilde pişirip servis yapıyoruz.

bağ2

Bağ Evi’nde özel organizasyonlar yapılıyor mu?

Düğün, nişan töreni gibi isteklerle gelen müşterilerimiz oluyor tabi ama maalesef yoğunluktan dolayı bu isteklerine cevap veremiyoruz fakat doğum günü, evlilik yıldönümü gibi kutlamalara, şirket yemeklerine ev sahipliği yapıyoruz. 20-30 kişilik gurupları ağırlayabiliyoruz.

Peki Bağ Evi’nin müdavimleri var mı?

O kadar çok ki, Bursasporlu futbolcular var. Ozan Tufan gelir mesela. Trilye’ye Bursa’ya çekim yapmaya gelen reklamcılar, yönetmenler illaki uğrar Bağ Evi’ne.  Yine İstanbul, Eskişehir, Ankara ve Kütahya’da çok misafirimiz geliyor. 

bağ7

 Hizmet ve kalite politikalarınız nelerdir?

Öncelikle gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak, oluşabilecek sorunları, müşteriden gelen istekleri en ısa sürede cevaplamak, çözüm üretmek. Bunun yanı sıra kullandığımız ürünlerin kalitesi bizim için çok önemlidir, kaymağı Kütahya’dan, Sucuğu Afyon’dan alıyoruz, Zeytin çeşitlerimiz  yine Trilye’den özel seçiyoruz, bir çok zeytin çeşidimiz mevcut. Siyah zeytin, yeşil zeytin, zeytin kokteyli, Akdeniz zeytin salatası gibi bir çok çeşit mevcut. Tabi bunları sunarken hijyen çok önemli.  Ürünlerin kalitesi ve hijyenik bir ortamda üretilmesi, saklanması yine hijyenik bir şekilde sunulması bizim için çok önemli.  Bir de fiyat konusunda iddialıyız. İnsanlar buraya gelip bir şeyler yedikleri zaman uygun bir fiyat ödüyorlar. Mesela kahvaltımız 25 TL, yine balık çeşitlerimizi de uygun fiyatlarla sunuyoruz. İnsanlar Bağ Evi’ne isteyerek geliyorlar. Şehrin karmaşasından, gürültüsünden kaçarak biraz olsun dinlenmek, güzel zaman geçirmek için buraya geliyorlar. Fiyatları yüksek tutarak fırsatçılık yapmak etik olmaz. Biz gelen misafirlerimizin gerçekten keyif alarak buradan ayrılmasını istiyoruz ki tekrar bizi tercih edip, gelsinler. Bunun içinde ilk olarak önem verdiğimiz şey Temizlik, hijyen, sonrasında kaliteli hizmet sunmak, kaliteli ürün sunmak ve fiyat politikamız çok dikkat ettiğimiz hususlardır.

bağ9

Büyük bir işletmeye sahip olmanın sıkıntıları nelerdir?

Müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutmak ve sürekli gelen taleplere cevap vermek yorucu oluyor. Pazar günleri çok yoğun oluyoruz mesela, servisin aksamadan devam etmesi için büyük çaba gösteriyoruz. Yine personelin eğitimi, kalitesi önemli. Misafirlerimizden gelen talepleri doğru anlamak ve kısa sürede çözüm sunmak kolay bir iş değil. Çalışma arkadaşlarınızın önemi burada ortaya çıkıyor.  Bağ Evi olarak, gelen misafirlerin memnun ayrılması için personelin eğitimine büyük önem veriyoruz. İnsanlar burada huzurlu ve keyifli zaman geçirmek için geliyorlar ve buradan memnun ayrılmalılar. Bunun içinde mutfak personelinden, servis personeline kadar bütün ekip arkadaşlarım özveriyle çaba sarf ediyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…