Home GÜNCEL ‘Bu yaz annemle biz kütüphanedeyiz’

‘Bu yaz annemle biz kütüphanedeyiz’

- Guncellenme Tarihi: 4 Ağustos 2015 15:30
2 min read
‘Bu yaz annemle biz kütüphanedeyiz’ için yorumlar kapalı
0

Nilüfer kütüphanelerinde bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Bu Yaz Annemle Biz Kütüphanedeyiz’ etkinliği çocuk ve annelerin katılımıyla başladı.

Anneleriyle birlikte kütüphaneye gelen 5-6 yaş aralığındaki Nilüferli minikler, Nilüfer Belediyesi Üçevler, Çocuk ve Demirci Kütüphanesi’nde Ağustos ayı boyunca her Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere düzenlenecek iki ayrı oturumda kitaplarla buluşarak okuma serüvenine katılacak. Nilüfer’in Üçevler, Demirci, Ürünlü, Tahtalı, Dağyenice, Gümüştepe Mahalleleri’nde yaşayan çocuklar bu buluşmalar aracılığıyla bilmeceli, tekerlemeli, boyamalı ve masallı bir saat geçirecekler. Projenin bu yıl ki ilk oturumu Üçevler Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi.

Minikler okunan masalları dinlerken hayal dünyalarında yol aldı, kitapla tanıştı. Projenin üçüncü oturumuna Psikolog Özden Karan konuk olacak ve ebeveynlerle paylaşımlarda bulunarak onların sorularını yanıtlayacak. Oturum sonunda katılımcılara Özden Karan’ın “Psikolog Gözüyle” kitabı armağan edilecek. Böylece ebeveynler, çocuklarıyla kurdukları iletişime katkı sağlayan bir başucu kitabına sahip olacaklar. Oturumlara katılan çocuklar kütüphaneye üye olup ödünç kitaplar alabilecekler ve her buluşma sonunda alacakları armağan kitaplarla kendi kitaplıklarını oluşturma imkânı bulacaklar. Proje sonunda 150 çocuk ve ebeveyni düzenlenecek şenlik ile kütüphane ve kitaplarla tanışmalarını kutlayacaklar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…