Home GÜNCEL Başkan Bozbey Gökçeköy’de sorunlara kulak verdi

Başkan Bozbey Gökçeköy’de sorunlara kulak verdi

- Guncellenme Tarihi: 31 Temmuz 2015 17:41
3 min read
Başkan Bozbey Gökçeköy’de sorunlara kulak verdi için yorumlar kapalı
0

“Başkan Burada” projesi kapsamında makamını her hafta Nilüfer’in farklı mahallelerine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gökçeköy Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarına kulak verdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında makamını Nilüfer’in Gökçeköy Mahallesi’ne taşıdı. Sabah saatlerinde ‘Başkan Burada’ karavanıyla Gökçeköy Mahalle Meydanı’na gelen Bozbey, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Başkan Bozbey ile görüşen Gökçeköy Mahalle Muhtarı Fehmi Aslan, Bozbey’den cami çevresinin düzenlenmesi, köy meydanında bulunan kahvenin yıkılıp yenisinin yapılması, halı saha çevresinin park ve mesire alanı olması, köy okulunun yalıtımının yapılması gibi taleplerini iletti. Nilüfer Belediyesi’nin desteğini her zaman gördüklerini belirten muhtar, hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, Başkan Bozbey’e teşekkür etti. Baskan Bozbey’i karavandaki makamında ziyaret eden Meral Muammer Ağım Ortaokulu Müdürü Alper Taşkın da eğitim alanında yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür ederek, okula bisikletleriyle gelen öğrenciler için bisiklet otoparkı ve okul bahçesine kamelya talep etti.

unnamed (11)

Başkan Bozbey Gökçeköy Mahallesi’ni de gezerek mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Mahallelinin sıkıntılarını yerinde inceleme fırsatı bulan Bozbey gerekenlerin yapılması için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Mahallede bulunan ilkokulu da ziyaret eden Başkan Bozbey okulda görevli öğretmenin bahçeye voleybol ve basketbol sahası talebinin de değerlendirileceğini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…