Home GÜNCEL ’Şehrin Işıkları’ Nilüfer Belediyesi’nde Parladı

’Şehrin Işıkları’ Nilüfer Belediyesi’nde Parladı

- Guncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2015 11:56
3 min read
’Şehrin Işıkları’ Nilüfer Belediyesi’nde Parladı için yorumlar kapalı
0

Uludağ Elektrik Dağıtım’ın (UEDAŞ) düzenlediği ’Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren ilk 50 fotoğraf, Nilüfer  Belediyesi Halkevi Sergi Salonunda sergilenmeye başladı.
Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ’Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasının ödülleri 12 Haziran’da sahiplerini bulmuştu. Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların gece, elektrik ışığı altında şehirlerin görüntülerini kareleyerek, her şehrin kendi güzelliğini ışık teması altında göstermek amacıyla düzenlenen yarışmada bu kez de dereceye giren 50 fotoğraf sergilenmeye başladı. Serginin açılışında kurdeleyi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ve CLK  Uludağ  Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac beraber kesti.
Mesut Efe sergi açılışında yaptığı konuşmada, başta sanat olmak üzere eğitim, kültür ve spor faaliyetlerini önemsediklerini belirterek, “Müşterilerimize sunduğumuz elektrik dağıtım hizmetinin yanında bu tür sosyal projelere daha çok eğilmek gerektiğine inanıyorum. UEDAŞ olarak, bu tür projelerin her zaman destekleyicisi olacağız. Nilüfer Belediyesi adına Başkan Sayın Bozbey’e ev sahipliği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Şirketlerin sanatsal faaliyetlerin artmasında büyük firmaların desteklerinin önemli rol oynadığını ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, “UEDAŞ bu konuda diğer şirketlere de örnek olmalıdır. ’Gece ile ışığın’ buluşmasını konu olan bu proje fotoğraf sanatına ilgiyi arttırıyor. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz. Böyle bir etkinliği organize ettiği için UEDAŞ’a ve yöneticilerine de teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Sergi hafta sonuna kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Kaynak:Hürriyet.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…