Home GÜNCEL Muhteşem manzarasıyla Orman Restoran hizmetinizde

Muhteşem manzarasıyla Orman Restoran hizmetinizde

- Guncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2015 12:20
3 min read
Muhteşem manzarasıyla Orman Restoran hizmetinizde için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tepeden tırnağa yenilenen Odunluk’taki Kent Ormanı içinde oluşturan Orman Restoran Büyükşehir’in kente kazandırdığı 51’inci sosyal tesis olarak muhteşem manzarasıyla Bursalıları ağırlamaya başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kaliteli, ekonomik ve sağlıklı hizmet sunumunun gerçekleştiği sosyal tesislerine yeni bir halka daha eklediklerini belirterek, tüm Bursalıları eşsiz orman manzarasının keyfini çıkarmak için Orman Restoran’a davet etti.

Mevcut eski sosyal tesislerin halka açılmasının yanında kentin en nezih noktalarına yeni sosyal tesisler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis halkasına Odunluk mevkiindeki Kent Ormanı içindeki Orman Restoran’ı da ekledi. BURFAŞ tarafından işletilen sosyal tesislerde Bursalıları ekonomik, sağlıklı ve kaliteli hizmetle buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemelerden sonra hizmete açılan Orman Restoran, bir tarafta Uludağ diğer tarafta ise Bursa Ovası manzarası ile konuklarını ağırlamaya başladı.

Tepeden tırnağa yenilendi
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 1 milyon 300 bin metrekare alana sahip Kent Ormanı’nda oturma gruplarından yürüyüş yollarına, oyun alanlarından hizmet binalarına kadar her şeyin tepeden tırnağa yenilendiğini söyledi. Kent Ormanı’nın Bursalıların nefes alacağı, spor yapıp, pikniklerle güzel vakit geçirdikleri bir alan aldığını hatırlatan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak 51’inci sosyal tesisimizi de burada açmış buluyoruz. BURFAŞ tarafından işletilen tesislerde halkımız gönül rahatlığı ile yemeklerini yiyip, çay ve kahvelerini yudumlardan bu işsiz manzaranın keyfini çıkarabilirler” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…