Home GÜNCEL Karacabey’de Haşereyle Mücadele

Karacabey’de Haşereyle Mücadele

- Guncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2015 11:52
2 min read
Karacabey’de Haşereyle Mücadele için yorumlar kapalı
0
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KARACABEY BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA 2 TANE OLAN ARAÇ SAYISI 6’YA ÇIKARILDI.

Karacabey ilçesinde haşereyle mücadele için araç sayısı 6’ya çıkarıldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacabey Belediyesi’nin katkılarıyla 2 tane olan araç sayısı 6’ya çıkarıldı. İlaçlama ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Kurak geçen döneme girilmesiyle birlikte artan sivrisineklere karşı mücadele artırıldı.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Son günlerde artan hava sıcaklıkları bir yandan özlenen yaz günlerine olan hasretimizi giderirken, diğer yandan sivrisinek ve benzer haşereler için elverişli bir ortamı beraberinde getiriyor. Bizler geçen yıl sorumluluğu büyükşehirde olan ilçelerde ilaçlama çalışmalarına katkı sağlamak için Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu ilaçlama ekibine 4 araç daha kazandırdık. Toplam 6 araçtan oluşan filonun faal rol almasına katkı sağlamış olduk” dedi.
Büyükşehir kanunu sonrası ilaçlamaların Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğuna geçtiğini hatırlatan Özkan, “Bizim sorumluluğumuzda olmasa da bir çok konuda olduğu gibi bunda da Karacabey menfaatleri için büyükşehirin araç filosuna katkı sağladık” diye konuştu.

Kaynak:Hürriyet.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…