Home GÜNCEL Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi

Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi

- Guncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2015 16:08
3 min read
Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gülbahçe Mahallesi’nde bulunan bir çöp evi temizledi. 4 kamyon çöp çıkartılan evin sahibi Sabri Tatlı, bir daha asla çöp toplamayacağını, oturduğu evini bundan sonra temiz tutacağını söyledi.

Mahalle sakinlerinin, çevreye yaydığı kötü koku nedeniyle şikayette bulunduğu Gülbahçe Mahallesi 1. Sezen Çıkmazı’nda bulunan eve giden Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri, çöp ev ile karşılaştı. 43 yaşındaki Sabri Tatlı’nın tek başına yaşadığı evi temizlemeye başlayan belediye ekipleri, odaları ve mutfağı çöplerle dolu olan evden toplam 4 kamyon çöp çıkardı. Belediye ekipleri tarafından tamamen boşaltılan ev ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Ev sahibi Sabri Tatlı, bir hata yaparak sokakta bulduğu çöpleri evinde topladığının belirterek, “Topladığım çöpler günden güne birikti. Tek başıma yaşadığım için biriken çöpleri temizleyemedim. Çöplerden bende rahatsız olmaya başladım. Böyle olmasını hiç istemezdim. Şuan evim temizlendiği için çok mutluyum. Evi temizledikleri için başta Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar olmak üzere, tüm belediye personeline çok teşekkür ediyorum. Bir daha asla çöp toplayıp evime getirmeyeceğim” dedi.

Mahalle sakinleri de evin temizlenmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Sabri Tatlı, çok iyi bir komşu. Bugüne kadar hiç kimseye en ufak bir zararı olmamıştır. Ancak çöp biriktirme gibi kötü bir alışkanlığı var. Evinde biriken çöplerden yayılan kokudan dolayı büyük rahatsızlık duyuyorduk. Etrafta böcekler dolaşıyordu. Durumu Osmangazi Belediyesi’ne bildirdik. Belediye ekipleri, evi boşaltarak tamamen temizledi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…