Home GÜNCEL Mahalleler sosyal donatı alanlarına kavuşuyor

Mahalleler sosyal donatı alanlarına kavuşuyor

- Guncellenme Tarihi: 27 Temmuz 2015 11:44
4 min read
Mahalleler sosyal donatı alanlarına kavuşuyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağlaraltı Mahallesi’ne kazandırılan hizmet binası, bünyesinde aile sağlığı merkezi, muhtarlık ve BUSMEK Kurs merkezini de barındırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, görev ayrımı yapmaksızın vatandaştan gelen tüm taleplere karşılık vermeye çalıştırdıklarını belirterek, Bağlaraltı Mahallesi’ne kazandırdıkları hizmet binası ile bölgede önemli bir eksikliği giderdiklerini söyledi.

Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ulaşımdan çevreye, tarihi kültürel mirastan spora kadar her alanda önemli projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahalleleri de sosyal donatı alanlarına kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Bağlaraltı Mahallesi’ne de bünyesinde aile sağlığı merkezi, muhtarlık ve BUSMEK Kurs merkezinin de bulunduğu bir hizmet binası kazandırıldı. Çevre düzenlemeleri halen devam hizmet binasının yanı sıra Bağlaraltı Mahallesi ile Erikli Mahallesi’ni birbirine bağlayan caddede de alt yapı çalışmaları tamamlanırken, önümüzdeki bölgelerde yapılacak asfaltlama çalışması ile bölge önemli bir ana artere kavuşmuş olacak.

20154_BAGLARALTI_HIZMET_BINASI_ARALIK_2014_1_201507260012

Görev ayrımı yapmıyoruz
Bağlaraltı Mahallesi Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mahalle muhtarı Ziyettin Piliç’i de yeri muhtarlık binasında ziyaret etti. Bursa’yı geleceğe taşıyacak büyük projeleri hayata geçirirken, vatandaşlardan gelen tüm hizmet talepleriyle de yakından ilgilendiklerini ifade eden Başkan Altepe, “İlçe belediyesinin işi veya Büyükşehir belediyesinin işi diyerek hiçbir konuda görev ayrımı yapmıyoruz. Tüm mahallerimize sosyal donatı alanları kazandırıyoruz. Yıldırım ilçemiz de sosyal donatı alanları bakımından yoksun bir bölge. Bu eksikliği gidermek amacıyla yaptığımız hizmet binası tamamlandı. Çevre düzenlemeleri devam ediyor. Bu bölgeye kazandırdığımız yoldaki çalışmalar da tamamlanma aşamasına geldi. Aile sağlığı merkezinin bir an önce hizmete alınması yönünde halkımızın talepleri var. İnşallah Sağlık Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları bir an önce yapar ve halkımızın bu talebi de yerine gelmiş olur” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayıs…