Home GÜNCEL Yıldırım’da çocuk parkları yenilendi

Yıldırım’da çocuk parkları yenilendi

- Guncellenme Tarihi: 24 Temmuz 2015 14:46
2 min read
Yıldırım’da çocuk parkları yenilendi için yorumlar kapalı
0
Yıldırım Belediyesi, ‘Yeni Yıldırım’ı oluşturmak için ilçedeki çocuk oyun parklarında bulunan bozuk, kırık ve kullanılamaz durumdaki ekipmanları yeniledi.
Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mimarsinan Mahallesi Engelsiz Parkı’nda ve Ulus Mahallesi Çocuk Parkı’nda tahrip edilen ekipmanları yenileri ile değiştirdi. Akçağlayan Spor Parkı’nda hasar gören spor aletleri ile Ertuğrulgazi Mahallesi Gazi Parkı’nda yıpranan banklar da belediye ekiplerince yenilendi.
Kentlerdeki hızlı yapılaşma ile çocukların oyun oynayabileceği parklar ve yeşil alanların azalmasına dikkat çeken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali “Teknolojinin gelişmesiyle de çocuklar bilgisayar, internet ve akıllı telefonların esiri olarak sokakta oynamaktan koptular. Bisiklete binen, parklarda oynayan çocuk görüntüleri artık yok denecek kadar az” dedi. Çocukların parçası oldukları parklarda arkadaşlık duyguları ile büyümelerini arzu ettiğini belirten Başkan Edebali, “Çocuklarımızın parklarda oynayarak sosyalleşmesini, toplumun bir parçası olmalarını ve teknoloji selinden kurtulup çocukluklarını yaşamalarını sağlamak için belediye olarak parklar yapmaya ve hasar gören parklardaki ekipmanları ekiplerimizce yenilemeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…