Home GÜNCEL Türkyılmaz,Basketbol Antrenörü Fahri Güler ile sözleşme imzaladı!

Türkyılmaz,Basketbol Antrenörü Fahri Güler ile sözleşme imzaladı!

- Guncellenme Tarihi: 23 Temmuz 2015 12:19
6 min read
Türkyılmaz,Basketbol Antrenörü Fahri Güler ile sözleşme imzaladı! için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı’nın başarılarına yeni başarılar katmak amacıyla, Antrenör Fahri Güler ile 2015-2016 sezonu için sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Mudanya Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza töreninde Dinç Spor Kulüp Müdürü Gökhan Türkyılmaz ve Dinç Spor Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Gürsel hazır bulundu. Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim’ anlayışıyla, Mudanya Belediyesi olarak biz de, göreve geldiğimiz günden bu güne Mudanyamızı temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik anlayışıyla yönetmenin gururunu yaşarken, bu duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Mudanyamızın adını tarih, kültür ve turizm değerlerinin yanı sıra spora ve sporcuya verdiği değerle de tüm Türkiye ve dünyaya duyurmak istiyoruz. Bu anlayışla, Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübümüzün başarılarına başarı katmak, Mudanyalı gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla uzun yıllar TOFAŞ Spor Kulübü’nde görev yapan Basketbol Başantrenörü Fahri Güler ile 2015-2016 sezonu için sözleşme imzaladık” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, geçtiğimiz sezon henüz ilk yılı olmasına rağmen Play-Off oynama başarısı gösteren Mudanya Belediyesi Dinç Spor Basketbol Takımı’nın bu sezon başarı çıtasını daha da yukarılara çıkacağından şüphesi olmadığını belirterek, “Kadın Basketbol takımımız bu güne kadar çok önemli başarılar elde etti. Takımımızın başarılarına yeni başarılar katmak amacıyla genç kuşağın temsilcisi Fahri Güler ile sözleşme imzaladık. Dinç Spor Kulübümüze ve takımımıza hayırlı olsun. Yeni sezonda kadın basketbol takımımızın başarılarıyla, herkesin heyecan ve gurur duyacağına inanıyorum” dedi. Mudanya Belediyesi Dinç Spor Basketbol Başantrenörü Fahri Güler de, “Türkiye’nin altyapı lokomotifi haline gelen Tofaş Spor Kulübü’nde çok değerli antrenör ve idarecilerle çalışarak önemli tecrübeler edindim. Bugünlere gelmemde büyük pay sahibi Tofaş Spor Kulübüne ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Elde ettiğim tecrübelerle  kadın basketbolunda büyük bir potansiyele sahip olan Mudanya’da görev alacağım için oldukça heyecanlıyım. Basketbol branşında kuracağımız yeni yapılanma ile beraber altyapılarda  Mudanya’daki potansiyeli harekete geçirmek istiyoruz. A Takım düzeyinde de sahadaki mücadelesi ve duruşuyla Mudanya halkının gurur duyacağı bir takım yaratmak istiyoruz” dedi. 2001-2015 yılları arasında Tofaş Spor Kulübü’nde  tüm altyapı  kategorilerinde çalışan, A Takım Asistanlığı görevinde bulunan Fahri Güler, geçtiğimiz sezon Tofaş Spor Kulübünün 3.Lig’de mücadele eden Pilot Takımında Başantrenörlük görevinde bulunmuştur. Genç kadro ile Play-Off oynama başarısı göstermiştir.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …