Home GÜNCEL Cahit Işık veda turunda

Cahit Işık veda turunda

- Guncellenme Tarihi: 23 Temmuz 2015 12:47
5 min read
Cahit Işık veda turunda için yorumlar kapalı
0

Gemlik’te üç yıldır başarıyla görev yapan Kaymakam Cahit Işık, veda turlarına başladı. Edirne Vali Yardımcılığı görevine atanan Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol’un da yer aldığı ziyarette konuşan Kaymakam Cahit Işık, buruk bir veda mesajı verdi.

Üç yıllık görev süreci içinde güzelliklere şahit olduğunu vurgulayan Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, hizmet ve yatırım, toplumsal ilişkiler ve sivil toplum örgütleriyle olan ilişkilerinin güzel hatıralarla dolu olduğunu vurguladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a da teşekkür eden Kaymakam Cahit Işık, “Güzel anılar ve güzel bir dönemi geride bırakıyoruz” dedi. Veda Yemeği düzenlemediğini anlatan Cahit Işık, “Bunun iki sebebi var. Öncelikle Gemlik memleketimizin uzak bir noktasında değil. İkincisi ise yargı süreci” diye konuştu. Gemlik’te iki yıl daha görev yapma temennisini açıklayan Kaymakam Cahit Işık, normal görev süresi öncesinde atandığına dikkat çekti. “Kimseye kırgınlığım yok. Herkesle güzel ilişkilerimiz, güzel anılarımız, hizmete ve toplumsal ilişkilere odaklı çalışmalarımız var” diye konuşan Cahit Işık, buna karşın üçüncü yılında atamasının gelmiş olmasını da “karışıklık” ve “takdir hatası olabilir” diye yorumladı.

Gemlik’te beş yılı tamamlamak istediğini ifade eden Kaymakam Cahit Işık, “Bu veda gezilerini geçici bir ayrılık olarak görüyorum. Nasip olursa, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ancak habersiz ayrılmadı demesinler diye, ilçedeki dostlarla bu tür görüşmeler yapacağız. Onları ziyaret edeceğim.

Gemlik’te başta Belediye Başkanımız Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcılarımız olmak üzere tüm dostlarımızla her daim görüşmek istiyorum. Yargı süreci sonunda Gemlik’te iki yıl daha görev yapmak istiyorum” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, “Değerli Kaymakamımız Sayın Cahit Işık ile üç yıllık süreçte oldukça verimli çalışmalar yaptık. Mütevazı kişiliği, halka yakın duruşu, güler yüzlülüğü ile gönüllerde taht kurmuştur. Görev yaptığımız süreçteki tüm hizmetler ve destekleri adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevlerinde de başarılar diliyorum” dedi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kaymakam Cahit Işık’a çeşitli hediyeler takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol’da, Kaymakam Cahit Işık’a hizmetleri adına teşekkür ederek, başarı dileklerini ilettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…