Home GÜNCEL Memur-Sen Adıyaman ve Suruç saldırılarını kınadı!

Memur-Sen Adıyaman ve Suruç saldırılarını kınadı!

- Guncellenme Tarihi: 21 Temmuz 2015 13:59
4 min read
Memur-Sen Adıyaman ve Suruç saldırılarını kınadı! için yorumlar kapalı
0

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Suruç’ta yapılan bombalı saldırıyı ve Adıyaman’da teröristlerin yaptığı saldırıyı yaptığı basın açıklaması ile kınadı.

Hem sivillere hem de askerlere dönük yapılan saldırıları sendika binasında yaptığı basın açıklaması ile kınayan Numan Şeker, “Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ndeki Amara Kültür Merkezi’ne yapılan saldırının ateşi daha sönmeden; Adıyaman’da bir askerimizin şehit olduğu iki askerimizin yaralandığı haberi geldi. Terör, zulümdür ve kimden, nereden gelirse gelsin kınanmalı ve lanetlenmelidir” dedi. Sahnelenen bu oyunun, ülkenin huzurlu ortamını ve Ortadoğu’nun barışını hedef aldığının açıkça görüldüğünü belirten Şeker, “Ülkemize yönelik bu tür provokasyonlarla defalarca karşılaşmış olan milletimiz, dün olduğu gibi bugün de bunların üstesinden gelebilecek kudrettedir. Milletimiz, engin sağduyusuyla birlik ve beraberliğini bozacak oyunlara gelmeyecektir” diye konuştu.

“BU MİLLET, BU OYUNA DA GELMEYECEK”

Bugün Türkiye’nin küresel bir senaryoyla karşı karşıya olduğunu ifade eden Numan Şeker, “Bu senaryoda rol alan aktörleri iyi tanıyor ve uyarıyoruz: ‘Amacınıza asla ulaşamayacaksınız.’ Basiret sahibi bu millet size bu fırsatı vermeyecek ve oyununuzu bozacaktır” diyerek, konuşmasına şöyle devam etti: “Bugün suçlama değil, sorumluluk alma; yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.”

Memur-Sen olarak her zaman mağdurun ve mazlumun yanında yer aldıklarına dikkat çeken Şeker, açıklamasını şu cümlelerle tamamladı: “11 iş koluna bağlı Memur-Sen ailesi olarak, kimden gelirse gelsin, zalimin karşısında, mazlum ve mağdurun yanında olduğumuzu ifade ediyor; saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor, ölenlerin ailelerine başsağlığı, şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…