Home GÜNCEL Gönüllü kuruluşlar Suruç’taki saldırıyı kınadı!

Gönüllü kuruluşlar Suruç’taki saldırıyı kınadı!

- Guncellenme Tarihi: 21 Temmuz 2015 15:16
3 min read
Gönüllü kuruluşlar Suruç’taki saldırıyı kınadı! için yorumlar kapalı
0

Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu (BGKP) İcra Heyeti Başkanı Burhan Sayılgan, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde dün meydana gelen patlamayla birlikte hayatını kaybeden 31 vatandaşa Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

BGKP İcra Heyeti adına hain saldırıyı kınayan Başkan Burhan Sayılgan, “Kimden ve ne şekilde gelirse gelsin, hiçbir terörist saldırıyı kabul edilemezdir. Bu düşünce ile bu saldırıyı tekrar kınadığımızı belirtir, kardeşlik ortamımıza zarar verilmek istendiğine, iç huzurumuzun kaçırılmak istendiğine dikkat çekmek isterim” dedi.

Gelişen ve söz sahibi olan bir Türkiye’nin rakip olarak görülmeye başlandığını ve bu olayların perde arkasında yatan sebeplerin başında da böyle bir düşüncenin yattığını iddia eden Sayılgan, “Bölgesinde gelişen, büyüyen; dünyada ise söz sahibi olan ve her zaman mazlum ile mağdurun yanında olmayı sürdüren bir Türkiye’nin istenmediği, bu hain saldırıda bir kez daha görülmüş oldu. Dış mihrakların bu çabalarının boşuna olduğunu biliyoruz. Er ya da geç kazanan kardeşlik, barış olacak, huzur ortamı tesis edilecektir. Bu olaylardan nemalanan hainler ise elbette bu yaptıklarının bedeli bugün olmasa da yarın ahirette vereceklerdir. Rabbim, bir kez daha menfur olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet eylesin, kederli ailesi ve sevenlerine de sabır ihsan eylesin” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…