Home GÜNCEL Başkan Edebali’den kardeşlik vurgusu!

Başkan Edebali’den kardeşlik vurgusu!

- Guncellenme Tarihi: 20 Temmuz 2015 13:51
3 min read
Başkan Edebali’den kardeşlik vurgusu! için yorumlar kapalı
0
Bayramların yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı en güzel günler olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bayram sevincini birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşamalıyız” dedi.
‘İdeal şehir Yıldırım’ anlayışıyla her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Mahalle Muhtarları ve Yıldırımlıların Ramazan Bayramlarını kutladı. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’nın da katıldığı bayramlaşmada; bayramların yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı en önemli günler olarak tarif eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı, sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut ve sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan günlerdir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” diye konuştu.
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE KUTLUYORUZ
Yıldırım ilçesi olarak Ramazan ayını güzel duygular içerisinde geçirdiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Ramazan ayının maneviyatını birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını ortaya koyarak vatandaşlarımızla hep birlikte yaşadık. Bu kutsal ayın sonunda kavuştuğumuz bayramı da aynı hisler içerisinde yaşamalıyız” şeklinde konuştu. Yıldırım Belediyesi olarak mazlumların her zaman yanlarında olduklarını da vurgulayan Başkan Edebali, “Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin temeli dayanışma ruhu sayesinde yardıma muhtaç olan herkesin yanında yer aldık. Barışa daha çok özlem duyduğumuz bugünlerde gelecek nesillere kardeşçe kutlanacak bayramların olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…