Home GÜNCEL Başkan Altepe: “Bursa’nın çehresi değişti”

Başkan Altepe: “Bursa’nın çehresi değişti”

- Guncellenme Tarihi: 20 Temmuz 2015 13:13
5 min read
Başkan Altepe: “Bursa’nın çehresi değişti” için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşmada, “Türkiye’de hızlı bir dönüşüm var. Bizlere güvenen halkımız için üzerimize çok iş düşüyor. Bursa’nın çehresi değişti. Bu değişimde hepimizin payı var” dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla Merinos Parkı içerisindeki Gönül Dostları Sofrası’nda yapıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, tarihi bir gün yaşandığına değinerek, “Bayramlar, kardeşliğin ve dostluğun pekiştiği günlerdir. Bu güzellikleri bizler yaşıyoruz. Şanslıyız ki, güzellikleri paylaşabiliyoruz. Çok güzel bir atmosferde yaşanan Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’nı da Bursa’da ve Türkiye’de en güzel şekilde yaşıyoruz” dedi.

“Dünyanın gözü Türkiye’de…”
Başkan Altepe, Türkiye ile yerelde de Bursa’nın yaşadığı değişim ve gelişimi örneklediği konuşmasında, “Türkiye’de hızlı bir dönüşüm var. Dünyanın gözü Türkiye’de… Bizlere güvenen halkımız için üzerimize çok iş düşüyor. Bursa’nın çehresi yatırımlarımızla değişti. Bursa’daki değişimde hepimizin payı var. Daha yapacak çok işimiz var. Bursa için ne yapsak az…” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da gerçekleştirdiği hizmetleri de anlatan Altepe, çevre coğrafyalarda Müslümanların yaşadığı sıkıntılara da değinerek tüm dünyaya barış diledi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de Türkiye’de yaşanan siyasi gelişim ve değişimi örnekleriyle anlattıkları konuşmalarında, Bursa’nın gelişiminin örnek olduğuna dikkati çekti. Müezzinoğlu ve Çelik, birlik ve beraberlik mesajları verdikleri açıklamalarında, Bursa’nın ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, bayramın hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ise Türkiye’nin son yıllarda siyasi ve ekonomik istikrarı yakaladığını söyledi. Torun, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. AK Parti Bursa milletvekilleri ile ilçe belediye başkanları, ilçe temsilcileri ve partililerin yoğun katılım sağladığı törende, konuşmalarının ardından protokol üyeleri, partililerle ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …