Home GÜNCEL Yıldırım ailesi bayramlaştı

Yıldırım ailesi bayramlaştı

- Guncellenme Tarihi: 16 Temmuz 2015 12:25
4 min read
Yıldırım ailesi bayramlaştı için yorumlar kapalı
0
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mesai arkadaşları ile bir araya gelerek Ramazan Bayramlarını kutladı.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Belediye ana binası ve ana bina dışında olan müdürlükler ve birimlerde görev yapan belediye çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının pekiştiği manevi zamanlardan biri olduğunu söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Ramazan ayını, Yıldırım’da adına yakışır bir şekilde idrak ettik. Ramazan ruhunu ilçemizde hemşerilerimizle birlikte yaşadık.
Bayramlar; toplumsal değerleri ve dayanışma duygularını ayakta tutan önemli zamanlardan birisidir. Dini bayramlar önemli zaman dilimlerinden bir tanesidir. Birlik ve beraberliğin vücut bulmuş halidir. Bayramlaşma sayesinde şehir hayatının telaşında zaman ayıramadığımız yakınlarımızı ziyaret etme imkânı buluyoruz. Bizler de Yıldırım Belediyesi olarak bugün burada her zaman birlikte olamadığımız, görüşemediğimiz mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam âleminin bayramını kutluyorum” dedi.
HİZMET HIZ KESMEYECEK
Yıldırım olarak 700 bini aşkın nüfusuyla büyük bir aile olduklarını söyleyen Başkan Edebali, Yıldırım Belediyesi’nin de bu ailenin en önemli parçası olduğunu belirterek; Yıldırımlıların en iyi hizmeti alması için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Yıldırım’ın hak ettiği değere yeniden kavuşmasının önemine değinen Başkan Edebali, “Yıldırımlılar daha yaşanabilir bir ilçede hayatlarını sürdürmelidir. Bizler de Yıldırım Belediye kadroları olarak gecemizi gündüzümüzü vatandaşlarımızın daha iyi yaşamaları için çalışarak geçiriyoruz. Belediye olarak beklentileri karşılayacak, iz bırakacak hizmetlere imza attık ve bundan sonraki süreçte de önemli hizmetleri Yıldırımlılara sunmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki; biz mutlu olursak Yıldırımlılar mutlu olur, Yıldırım mutlu olursa Bursa mutlu olur” diye konuştu.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…