Home GÜNCEL Ramazan sokağı etkinlikleri Mudanyalılardan büyük ilgi gördü!

Ramazan sokağı etkinlikleri Mudanyalılardan büyük ilgi gördü!

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:33
2 min read
Ramazan sokağı etkinlikleri Mudanyalılardan büyük ilgi gördü! için yorumlar kapalı
0

Ramazan ayı boyunca devam eden etkinliklerde Hacivat-Karagöz canlı ve gölge oyunu, orta oyunu, yarışmalar, illüzyon gösterileri ve bir çok etkinlikle 7’den 70’e yüzlerce vatandaş bir araya geldi. Ramazan etkinlikleri Güzelyalı Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen “Yetenek Sizsiniz” yarışmasının finaline kalarak tüm Türkiye’ye kendini ispat eden sihirbaz Salih Gökay’ın vatandaşların büyük beğenisini kazandığı performansı ve Ramazan ayının başından beri bizlerle olan sunuculuğunu Volkan Sepetçi’nin üstlendiği sahne performanslarını tiyatro sanatçıları Sorma Geç İbrahim,Filiz Soyluoğlu, Onur Bayraktar, Hasan Özcan, Gökçe Kurt, Sinan Selvi’nin gerçekleştirdiği kanto, Hacivat-Karagöz, orta oyunu, gösterimleriyle sona erdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ramazan ayının barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanya’ya yakışır şekilde geçtiğini söyledi. Ramazan geleneklerinin yaşatıldığı etkinliklerle her kesimden insanı bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızı birlik beraberlik içerisinde görmek bizim en büyük mutluluğumuz. Mudanya’mızda bu tür etkinlikler her zaman devam edecek” diye konuştu.

1436955174

Ramazan kültürünü çocuklara yaşatmak için unutulmaya yüz tutan Osmanlı şerbeti,Osmanlı macunu ve Pamuk Şekeri gibi lezzetler ücretsiz olarak ikram edildi Başkan Türkyılmaz, “Çocukların mutlu olduğu bir Mudanya hayal ediyoruz onlar her şeyin en iyisine ve en güzeline layık” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…