Home GÜNCEL İZNİK BALGÖÇ ailesi iftarda buluştu

İZNİK BALGÖÇ ailesi iftarda buluştu

- Guncellenme Tarihi: 15 Temmuz 2015 13:40
8 min read
İZNİK BALGÖÇ ailesi iftarda buluştu için yorumlar kapalı
0

İznik BAL-GÖÇ Şubesinin düzenlediği geleneksel İftar yemeği İznik Zeytin Kooperatifi düğün salonunda yoğun katılımla gerçekleşti. İftar yemeği öncesi ve sonrasında misafir ve üyeleri, İznik Bal-Göç Şube Başkanı Serkan Acar ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladılar. İftar Menüsündeki zenginlik gözlerden kaçmazken, İftar yemeği Organizasyonu Bal-Göç ailesi ve misafirlerden tarafından takdirle karşılandı.

Gerçekleşen iftar yemeğine Sayıştay Üyesi İsmail Destan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu ve Necati Tosun, Marmara Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Bal-Göç Genel Sekreteri Bestami Yeşilbahçe, İznik İlce Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İznik ilçe spor Müdürü İsmail Aktaş, İlçe Müftülüğü Vaizi İsmail Selvitopu, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Tamer Hersek ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Hilmi Dükkancı ve yönetim kurulu üyeleri, İznik Esnaflar Odası Başkanı Kadir Akçaalan, Kızılay Başkanı Mustafa Aydın, Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu, İznik Marmarabilirik Kooperatif yönetimi, İznik Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Ulaştıma hizmetleri başkanı Recep Uslu, Turizm Derneği Başkanı Mehmet Küçükçakır, Kamu Kurumları Temsilcileri, Sivil Topum Örgütü Başkanları, İznik Bal-Göç üyeleri ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Acar; Biz Geniş Bir Aileyiz

İznik BAL-GÖÇ Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Acar yaptığı konuşmada ” İznik Bal-göç Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yılda tertip ettiğimiz iftar yemeğimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kaygıların ve sıkıntıların yerini, sevgi, saygı ve hoşgörüye bıraktığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayında sizlerle böyle güzel iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri yüce mevlam kabul etsin. Çok şükür yaratana ki bu senede bizleri ramazana erdirdi ve hep beraber bir aradayız. Bir olmak, birlikte olmak, birlikte düşünmek, birlikte heyecanlanmak, birlikte yorulmak, birlikte üzülmek ve birlikte sevinmek geniş bir aileyi ayakta tutan faktörlerdir. Bal-Göç olarak bizde geniş bir aileyiz. Bu vesileyle birliğimizi, beraberliğimizi ve kaynaşmamıza vesile olan bu iftar soframıza katkılarından dolayı Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe’ye ,ve Burfaş Ailesine, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hidamet Asa’ya ve İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Sayın Ergün Sürücü ve Yönetim Kurulu üyelerine şahsım, yönetim kurulum ve  denetim kurulum adına teşekkür ediyor. Allah nice ramazanlara sağlık huzur ve barış içerisinde ermemizi nasip etsin. Ramazan bayramınızı şimdiden kutlar, bayramın sağlık sıhhat barış ve huzur getirmesini yüce mevladan niyaz eder. Allaha emanet olun” dedi.

Ardından Bal-Göç Genel Sekreteri Bestami Yeşilbahçe selamlama konuşması yaptıktan sonra İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında ” Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, saygılar, sevgiler sunuyorum. Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın son günlerine yaklaşmış bulunuyoruz. Allah bizleri Ramazan ayının feyzinden, bereketinden en güzel şekilde istifade eden kullarından eylesin. Ramazan ayı sosyal olarak paylaşmanın zirveye çıktığı bir ay. Herkesin fakir fukaraya yardım etmek için bir biri ile yarıştığı bir ay. Bu ayda kazandığımız tüm alışkanlıklarımızı inşallah Ramazandan sonra da devam ettirmeliyiz. Sevgili dostlar, hepinizin Mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetlerin Allah katında kabul olmasını diliyorum. Ve inşallah huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmenizi temennisi ile Ramazan

Bayramınızı kutluyor, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum”dedi. İftar sonrasında İlçe Vaizi İsmail Selvitopu’nun yaptırdığı yemek duasının ardından davetli ve misafirler yönetim tarafından kapıda uğurlandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…