Home GÜNCEL DOSABSİAD’ın yeni yönetim kurulu Vali Karaloğlu’nu ziyaret etti!

DOSABSİAD’ın yeni yönetim kurulu Vali Karaloğlu’nu ziyaret etti!

- Guncellenme Tarihi: 15 Temmuz 2015 13:10
2 min read
DOSABSİAD’ın yeni yönetim kurulu Vali Karaloğlu’nu ziyaret etti! için yorumlar kapalı
0

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DOSABSİAD) yeni yönetim kurulu Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral, önceki yönetimden devraldıkları bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacaklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından çalışmalarına başlayan DOSABSİAD’ın yeni yönetimi protokol ziyaretlerine başladı. İlk olarak Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret eden DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa ve Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamak adına bir takım projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Ziyarette konuşan Hasan Moral, “Bursa sanayisinin lokomotifi olan DOSAB’daki mevcut üretim potansiyelini güçlendirmek için çalışacağız. Sizlerin de desteği ile Bursa’ya daha fazla katma değer sağlamak adına bazı projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Valisi Münir Karaloğlu ise, seçilen yönetimin başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti. Gerçekleşen ziyaretin sonunda DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral, Vali Münir Karaloğlu’na üzerinde Bursa’nın simgelerini bulunduran bir plaket takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …