Home GÜNCEL Belediye ailesi iftarda buluştu

Belediye ailesi iftarda buluştu

- Guncellenme Tarihi: 15 Temmuz 2015 12:55
2 min read
Belediye ailesi iftarda buluştu için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, belediye çalışanlarına yönelik yaptığı konuşmada, “Gemlik’te çehreyi değiştirdiysek, hizmet ve yatırımlar yaparken eserler bıraktıysak bunlar sizin sayenizdedir” dedi. Geleneksel hale gelen Gemlik Belediyesi çalışanları iftar yemeğinde İşçi, Memur, Müdür, Amir ve aileleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarıyla yüklü konuşmasında, iş barışına verdikleri öneme dikkat çekti.

Sosyal Yaşam Merkezinde organize edilen iftar yemeğine eşi Suzan Yılmaz ile birlikte gelen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, birlikte geçen 4 buçuk yıla yakın süreçte emekçinin alnının teri kurumadan hakkını vermeye gayret ettiklerini ifade etti. İşçi ve memur ailelerine de teşekkür eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’i hep birlikte daha güzel hale getireceğiz. Gemlik daha yaşanabilir, daha örnek ve daha güzel bir şehir olacak. Bunları hep birlikte bizler yapacağız. İftar yemeğine katılan tüm mesai arkadaşlarıma ve ailelerine teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramınızı da kutluyorum” dedi.

Gemlik Belediye Çalışanlarıyla tek tek sohbet eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a eşi Suzan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Kadir Erol’un yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Ersin Kahraman ve Bayram Polat’ta eşlik etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…