Home GÜNCEL Osmangazi’de “Özen’li ” iftar!

Osmangazi’de “Özen’li ” iftar!

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2015 12:22
3 min read
Osmangazi’de “Özen’li ” iftar! için yorumlar kapalı
0

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından eski ilçe başkanları ve ilçe yöneticilerine verilen iftar programları devam ediyor. Son olarak eski ilçe başkanı Refik Özen ve Özen’in yönetimi Gönül Dostları’ nda düzenlenen iftarda programında ağırlandı. AK Parti Osmangazi eski İlçe Başkanı Refik Özen le Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu iftar programında konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yılmaz, “Bugüne kadar sizlerle ve diğer ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve partililerimizle birçok ortamda ve programda biraraya geldik. Ramazan ayı nedeniyle de bu sofralarda sizlerle buluşuyoruz” dedi. Başarılı çalışmalara eski ve yeni yönetimle birlikte ve hep beraber imza atılabileceğini söyleyen Yılmaz, “Önceki dönemde sizler gibi görev almış dostlarımızla istişarelerimizi sıklaştırarak, Osmangazi’de daha güzel çalışmalara birlikte imza atmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda sizlerin düşüncelerine, desteklerine ihtiyacımız var. İnşallah bizleri yalnız bırakmazsınız. Biz, bizden önceki yönetimlerin yaptıklarını devraldık ve onların üzerine bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Özen: Dava için çalışmaya devam

“Partimiz ve davamız uğruna her zaman koşturduk” diyen Eski ilçe başkanı Refik Özen ise, “Sayın başkanımız davet ettiğinde koşarak bu çalışmalara iştirak etmeye çalıştık. Elimizden gelen gayreti koymaya çalıştık. Bizim dönemimizde görev yapan arkadaşlarımız da keza aynı şekilde hareket ettiler. Dolayısıyla bu davaya, bu partiye gönül veren insanlar olarak, hiçbir zaman küsmedik, kırılmadık. Üzüldüğümüz noktalar oldu ama küsmedik. Önümüzdeki süreçte de bu dava için koşturmaya devam edeceğiz. Bunun sözünü her zaman ifade ettim, bugün de ediyorum” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…