Home GÜNCEL Gölyazı turizm merkezi olacak

Gölyazı turizm merkezi olacak

- Guncellenme Tarihi: 11 Temmuz 2015 12:32
3 min read
Gölyazı turizm merkezi olacak için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey “Başkan Burada” Projesi kapsamında bu hafta karavanını Gölyazı’ya taşıdı. Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Bozbey, hayata geçirecekleri projelerle Gölyazı’nın turizm merkezi haline geleceğini söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey bu hafta “Başkan Burada” karavanını, tarihi ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Gölyazı Mahallesi’ne taşıdı. Sabah saatlerinde Gölyazı’ya gelen Başkan Bozbey, mahalleyi gezerek incelemelerde bulundu. Bozbey, turistlere yönelik hediyelik eşya ve gıda satanların stantlarını gezdi ve özellikle gıda ürünü satanlardan hijyen kurallarına uymalarını rica etti. 2300 yıllık tarihe sahip Gölyazı’nın sahip olduğu turizm değerini hak ettiği noktaya taşımak için yeni projeler ürettiklerini belirten Başkan Bozbey, mahalle halkının da bu konuda üzerine düşen duyarlılığı göstermesini istedi. Başkan Bozbey, gıda ve hediyelik ürün satışlarına bir düzenleme getirmek için Gölyazı’da görüntüsüyle de beğeni toplayacak yeni satış ünitelerini hayata geçireceklerini de açıkladı. Bozbey bu ünitelerde kadınların hijyenik ortamda gözleme ve hediyelik eşya satacaklarını belirtti.

Gün boyunca Başkan Bozbey ile bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini iletme şansı bulan mahalle halkı da Başkan Bozbey’e Gölyazı’da yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Başkan Bozbey’in Gölyazı’da şehir dışından gelen konukları da vardı. Nilüfer Belediyesi’ne Buca Belediyesi’nden kıyaslama ziyaret için gelen heyet Gölyazı’da Başkan Bozbey ile görüştü. Gölyazı’yı da tanıma şansı bulun Buca Belediyesi heyeti, Nilüfer’in böylesine doğal ve tarihi güzelliklerle dolu bir mahalleye sahip olduğu için şanslı olduğunu belirttiler. İftar saatine kadar Gölyazı’da çalışmalarını sürdüren Başkan Bozbey, mahalleli çocuklarla sohbet ederek onlara kitap, satranç takımı ve top armağan etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…