Home GÜNCEL İznik Belediyesi’nden çiftçilere tanker dolum deposu

İznik Belediyesi’nden çiftçilere tanker dolum deposu

- Guncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2015 12:13
3 min read
İznik Belediyesi’nden çiftçilere tanker dolum deposu için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanlığı çiftçilerin talepleri üzerine Tacir Mahallesinde dutlar deresi mevkiine Tanker Dolum Deposu yapımına başladı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Tanker Dolum Deposu çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürü İsmail Acar bilgi aldı. Mahalle toplantıları kapsamında Tacir Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Sargın, mahalle sakilerinin sorunlarını dinleyerek gerekli ve öncelikli çalışmaların yapılması konusunda yetkililere talimat vermişti. Tacir Mahallesinin %99’unun geçim kaynağı tarım olan çiftçilerimizin önemli talebi olan “Tanker Dolum Deposu” için uygun bir alana yapılması talep edilmişti. Zeytincilik, Sebze ve Meyve üretiminin önemli merkezi olan mahalle’ye tanker dolum tesislerin inşasına başlandı. Tanker dolum tesis çalışmaların bir an önce bitirilerek Çiftçilerimizin hizmete açılması  talimatını veren Belediye Başkanı Osman Sargın ” Belediye olarak çiftçilerimize ve tarıma yönelik çalışmalarımız devam ediyor.Tacir mahallemizin geçim kaynağı Sebze ve Meyve üretimi olduğu için bizlerden tanker dolum deposu talep ettiler. İznik Belediyesi olarak mahallemizin en önemli ihtiyacı olan bu tesisin kurulması için mahalle muhtarımız ve ekiplerimiz nereye kurulması gerektiği konusunda yaptıkları araştırma sonucu gerekli çalışmaları başlattık. Tacir mahallesi dutlar deresi mevkiinde yapımı devam eden tanker dolum deposu, yaklaşık 100 metre kare alan üzerine kurulan ve 70 tonluk su tutma kapasitesine sahip olacak. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah en yakın zamanda bitirilerek çiftçilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın ardından diğer mahallelerde sürdürülen çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Coşkusu Nil Karaibrahimgil ile Taçlandı

 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamı…