Home GÜNCEL Bursa’nın her köşesi rengarenk

Bursa’nın her köşesi rengarenk

- Guncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2015 10:13
2 min read
Bursa’nın her köşesi rengarenk için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’na katılan ekipler, kentin farklı noktalarında gösterilerini sergileyerek kültürlerini tanıtıyor.

‘29. Uluslararası Bursa Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’, son hızla devam ediyor. Yarışma süresince halk dansları ekipleri, tüm kentte renkli ve eğlenceli gösterilere imzasını atıyor. Bursalılar, yarışmanın ikinci gününde, kentin 5 ayrı noktasında, farklı ülkelerin ekiplerini ücretsiz olarak izleme şansı buldu.
Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, Podyumpark, Korupark, Huzurevi ve Mudanya’da kurulan sahnelerde gösteriler gerçekleştiren ekipler, kendilerini tanıtırken, Bursa’dan dünyaya dostluk ve barış mesajları da gönderdiler.

20059_DSC_5660_201507091157
12 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek olan yarışmaya 18 ülkenin ekiplerinin yanı sıra 16 da yerel ekip renk katıyor. Yarışmaya bu yıl Almanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Endonezya, Estonya, Hırvatistan, İspanya, Karadağ, Kırgızistan, Kosta Rika, Kosova, K.K.T.C., Macaristan, Makedonya, Slovenya ve Sırbistan’dan gelen ekipler katılıyor. 1000’e yakın dansçının katıldığı yarışmanın finali, 12 Temmuz Pazar günü saat 22.00’da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …