Home GÜNCEL Bir başkadır Yıldırım’da Ramazan

Bir başkadır Yıldırım’da Ramazan

- Guncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2015 10:59
3 min read
Bir başkadır Yıldırım’da Ramazan için yorumlar kapalı
0
Yıldırım Belediyesi, vatandaşları önemli isimlerle buluşturmaya devam ediyor.
‘Bir Başkadır Yıldırım’da Ramazan’ etkinlikleri kapsamında Bayrak Alanı’nda düzenlenen söyleşide gazeteci-yazar Ahmet Kekeç, Yıldırımlılarla bir araya geldi. Ramazan ve ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Kekeç, değişen dünyada yerel yönetimlerin öneminin her geçen gün arttığını vurguladı. Programa katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise yol, kanalizasyon gibi hizmetlerden oluşan klasik belediyecilik anlayışının geçerliliğini yitirdiğini vurguladı.
SOSYAL BELEDİYE VURGUSU
Belediyelerin vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap vermek zorunda olduğunu aktaran Başkan Edebali, “Bu doğrultuda Yıldırımlıların dolu dolu bir Ramazan geçirmesi için programlar hazırladık. İşte bu programlar kapsamında ağırladığımız gazeteci yazar Ahmet Kekeç’e bize verdiği kıymetli bilgiler için teşekkür ediyoruz. Yıldırım’da yaşayan hemşehrilerimiz değerlerine bağlı, kültürlerine bağlı ve bu kültürü de sonraki nesillere aktaracak bir toplum yapımız var. Hepimizin üzerine düşen görev de bu topluma daha iyi hizmetler verme anlayışıdır” diye konuştu.
Söyleşi öncesi Kur’an-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Mısırlı Muhammet Taha da, dinleyicilere Kuran ziyafeti yaşattı.
TASAVVUF ESİNTİLERİ
Öte yandan Ramazan etkinlikleri kapsamında tasavvuf sanatçısı Ömer Karaoğlu, duygu yüklü ilahilerini Bayrak Alanı’nı dolduran Yıldırımlı vatandaşlar için söyledi. Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı konser Yıldırımlıların da büyük beğenisini topladı.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …