Home GÜNCEL Osmangazi Belediye meclisi iftarda buluştu

Osmangazi Belediye meclisi iftarda buluştu

- Guncellenme Tarihi: 9 Temmuz 2015 15:16
4 min read
Osmangazi Belediye meclisi iftarda buluştu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, Belediye Meclis Üyelerine iftaryemeği verdi. Sukaypark tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine meclis üyeleri eşleri ve çocukları ile katılırken, yemek ve sonrasında yaşanan sıcak diyaloglar gözlerden kaçmadı.

Osmangazi Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısının ardından meclis üyeleri ile iftarda bir araya gelen Başkan Dündar, “Ramazan ayı münasebeti ile sık sık programlar yapıyoruz. Gerek belediye olarak bizlerin düzenlediği iftarlarda, gerekse vatandaşlarımızın evlerine konuk olarak onlarla birlikte oluyoruz. Bu gün de burada, her ne kadar farklı siyasi partilerden olsak da, aynı şehre hizmet eden insanlar olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İftar davetine katılan meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi büyük bir aile. Mübarek Ramazan ayında siz değerli meclis üyelerimizle bir araya gelmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyorum. Ramazan ayının muhteviyatına uygun olarak, meclis üyelerimizle bir araya gelmenin bizim için ayrı bir önemi var. Meclis üyelerimizle bir araya gelmenin bizim için ayrı bir önemi var. Farklı partilerden olsak da hepimiz Osmangazi’nin daha güzel yönetimi adına gayret sarf ediyoruz. Farklı görüş ve öneriler ilçemiz için doğru ve faydalıysa bunları yerine getirmekten bir an bile tereddüt etmeyiz” dedi.

Ramazan ayının insanların bir araya gelmesine, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının yeniden yeşermesine, öne çıkmasına vesile olduğunu ifade eden Dündar, “Bizler, gerek ilçemizde, gerekse kardeş şehirlerimiz aracılığı ile yurt dışında da iftar programları düzenleyerek kardeşlik duygularını, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını oralarda da yaşatmaya özen gösteriyoruz. Yurt dışı iftarlarımız, bu özlemi çeken insanlarımız arasında manevi hazzın en yoğun yaşandığı yerler oluyor. Farklı dilden ve dinden insanları bir araya getiriyor. Ramazan vesilesi ile bu gibi güzel değerlerimiz ön palana çıkmış oluyor. Ben bu vesile ile katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, sizlerin ve tüm hemşerilerimin bayramını kutluyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…