Home EĞİTİM BTÜ tercih ve tanıtım günleri başladı

BTÜ tercih ve tanıtım günleri başladı

- Guncellenme Tarihi: 8 Temmuz 2015 11:05
2 min read
BTÜ tercih ve tanıtım günleri başladı için yorumlar kapalı
0

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), yoğun bir sınav maratonunu geride bırakan ve tercih aşamasına gelen yükseköğretim adaylarına yönelik olarak kurduğu stantlarla tanıtım faaliyetlerine başladı.

Bursa’nın ilk ve tek teknik üniversitesi olan Bursa Teknik Üniversitesi’nde tercih ve tanıtım günleri başladı. BTÜ tercih ve tanıtım günlerinde aday öğrencilerle, akademisyenler ve üniversite öğrencileri bir araya gelecekler.

Osmangazi Yerleşkesinde yapılacak olan BTÜ Tercih ve Tanıtım Günleri, 6-10 Temmuz 2015 tarihlerinde her gün saat 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. BTÜ Tercih ve Tanıtım Günlerinde akademisyenlerle yüz yüze görüşme olanağı bulacak aday öğrenciler; eğitim-öğretim, fakülteler ve bölümler, hazırlık sınıfı, burs olanakları, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanaklar, öğrenci değişim programları gibi önemli birçok konu hakkında bilgi alma imkânı bulacaklar.

Osmangazi Yerleşkesine gelen öğrenciler ve veliler, gün boyu kendilerini bekleyen öğretim üyeleri ve birim yöneticileri eşliğinde yerleşkeyi gezerek, yakından inceleme olanağına da sahip olacaklar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …