Home GÜNCEL Yıldırım Belediyesi’nden eğitime tam destek!

Yıldırım Belediyesi’nden eğitime tam destek!

- Guncellenme Tarihi: 6 Temmuz 2015 12:22
3 min read
Yıldırım Belediyesi’nden eğitime tam destek! için yorumlar kapalı
0
 İlçedeki eğitim kurumlarının eksiklerinin giderilmesine Belediye olarak katkı sunduklarını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımıza daha iyi imkânlar sunmak için çalışıyoruz” dedi.
2015- 2016 eğitim ve öğretim yılına okulların eksiklerinin tamamlanmış bir şekilde başlaması için çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, ilçede eğitim veren okullara yardımlarda bulunmaya devam ediyor. Okullardaki,  tadilat ve bakım çalışmaları kapsamında; Nene Hatun Anaokulu, Kazım Karabekir, İhsan Dikmen, Münevver Özran İlkokulları, Mustafa Necati Ortaokulu ve Ertuğrulgazi Lisesi’nde okulların içi ve dışı boyandı. Emirsultan Lisesi spor odası tadilatı yapıldı. Nuri Erbak Lisesi’ndeki hasarlı engelli rampası ise onarıldı.  Okullardaki tadilat çalışmaları yaz boyunca devam edecek.
EN DOĞRU YATIRIMI YAPIYORUZ
Yıldırım’ın Türkiye’nin birçok kentinden daha fazla genç nüfusu bünyesinde barındırdığını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bunun çok önemli bir potansiyel olduğunu hatırlatarak, “En doğru yatırım geleceğe ve gençliğe yapılan yatırımdır. Biz de ‘Yeni Yıldırım’ı inşa ederken projelerimizi bu düşünceyle hayata geçiriyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlamak adına önemli projeleri hayata geçiriyoruz.  Bir taraftan sportif ve kültürel aktivitelerle onların topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunmaya çalışırken, diğer taraftan çocuklarımızın daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda, okullarımıza her türlü desteği sağlıyoruz. Okullarda zarar gören yıpranan bölümler ekiplerimiz tarafından onarılıyor. Okullarımızın çevresinin güzelleştirilmesi için ise eğitim kurumlarına boya dağıtıyoruz. Tüm çabamız geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımıza daha iyi imkânlar sağlamak” diye konuştu.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…