Home GÜNCEL Gülbahçe Mahallesi yeni parka kavuştu

Gülbahçe Mahallesi yeni parka kavuştu

- Guncellenme Tarihi: 6 Temmuz 2015 12:14
4 min read
Gülbahçe Mahallesi yeni parka kavuştu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi tarafından Gülbahçe Camii çevresinde kamulaştırma sonucu elde edilen alana yapılan park ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanarak, Gülbahçe halkının hizmetine sunuldu. Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi’de plansız ve yoğun yapılaşma olan mahallelere nefes aldıracak park ve meydan çalışmalarının süreceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi, ilçede çarpık ve plansız yapılaşma sonucu ortaya çıkan sıkışık mahallelere nefes aldıracak projeleri bir bir hayata geçirmeyi sürdürüyor. Bu mahallelerden biri olan Gülbahçe’de cami çevresini açmak, hem de vatandaşların buluşup sosyal etkinlikler gerçekleştirebilecekleri bir alan kazandırmak amacıyla, kamulaştırma sonucu elde edilen alanda yapımı tamamlanan park, vatandaşların hizmetine sunuldu. Gülbahçe mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen, parkın yeşillendirme çalışmalarını inceleyen başkan Dündar, “Osmangazi’deki mahallerimizin bir çoğu, çarpık ve yoğun yapılaşmanın bir sonucu olarak adeta nefes alamaz durumda. Bizlerde Osmangazi Belediyesi olarak bu mahallelerimize nefes aldıracak park, meydan ve yeşil alan çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Gülbahçe mahallemizdeki çalışmamızda böyle bir çalışma. Cami çevresinde bulunan iki binayı kamulaştırarak yıktık ve yerine vatandaşlarımızın faydalanacağı küçükte olsa bir park yaptık. Yeterlimi, tabi ki değil ancak, adım adım bu çalışmalarımız sürecek. Bundan sonra da cami çevresindeki diğer binaları, vatandaşlarımızla anlaşarak kamulaştırıp parkımızı genişleteceğiz. Gülbahçe mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Yapılan hizmetler için Başkan Dündar’a teşekkür eden Gülbahçe Mahalle Muhtarı Bayram Saygılı, “Mahallemiz sıkışık, sosyal donatı alanları yok denecek kadar az olan bir mahalle. Başkanımız, cami çevresindeki binaları kamulaştırarak mahallemize vatandaşların birlikte vakit geçirebileceği, çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri bir yeşil alan, park kazandırdı. Aynı zamanda çevresini açarak camimize nefes aldırmış oldu. Yapmış olduğu hizmetler için mahalle halkım adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …