Home GÜNCEL Osmangazi Ak Gençlik’ten eski ve yeni yöneticilere iftar!

Osmangazi Ak Gençlik’ten eski ve yeni yöneticilere iftar!

- Guncellenme Tarihi: 1 Temmuz 2015 15:01
3 min read
Osmangazi Ak Gençlik’ten eski ve yeni yöneticilere iftar! için yorumlar kapalı
0

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları tarafından, geçmiş dönemlerdeki ilçe gençlik kolları başkanları ve ilçe gençlik kolları yöneticilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Merinos İstasyon Kafe’de yapılan iftar programına, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert, önceki dönemlerde görev yapmış ilçe gençlik kolları başkanları ve ilçe yöneticileri ile mevcut ilçe gençlik kolları üyeleri katıldı. İftar programı sonrası bir konuşma yapan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Kendisine özgü güzellikler barındıran, rahmet, bereket ve mağfiret ayı mübarek Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum. Bizi bölüşmenin, paylaşmanın, kaynaşmanın, kardeşliğin ayı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına ulaştırdığı için rabbime şükrediyorum. Ramazanın ülkemize, milletimize ve İslam ailemin huzur, saadet ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Peksert: Güzel bir birliktelik sergiliyoruz

Ali Yılmaz’ın ardından konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert de Ramazan ayının oluşturduğu manevi iklime ilişkin açıklamalarda bulundu. Düzenledikleri iftar programında sergiledikleri birlik ve beraberliğin önemine değinen Peksert: “Şükürler olsun ki bu akşam burada hep birlikte, birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Şükürler olsun ki, Türkiye gibi, İslam dünyasının umudu olan bir ülkede barış ve huzur içinde ramazan ayını idrak ediyoruz. Yüce Allah’tan niyazımız bu birlik ve beraberlik ortamımızın devam etmesidir. Bir kez daha bu mübarek günlerin işlerimize başarı, ailelerimize huzur ve bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …