Home GÜNCEL İMSİAD’tan bu yıl da örnek iftar yemeği

İMSİAD’tan bu yıl da örnek iftar yemeği

- Guncellenme Tarihi: 1 Temmuz 2015 17:27
6 min read
İMSİAD’tan bu yıl da örnek iftar yemeği için yorumlar kapalı
0

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD),  geleneksel programı bu yıl da Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde düzenledi. İftar programının ardından İMSİAD üyeleri tarafından bağışlanan 60 adet havalı yatak, 20 adet elektrikli hasta yatağı, 4 adet de tekerlekli sandalye huzurevi müdürlüğüne teslim edildi.Maddi durumu olmayan 68 huzur evi sakinine de bayram harçlığı verildi.

İMSİAD’ın Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde düzenlediği iftar programına; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç’ün yanı sıra çok sayıda işadamı ve huzurevi sakinleri katıldı.

İftar programında konuşan Vali Karaloğlu, “Öncelikle geçen sene başlattığı bu güzel uygulamayı, bu sene de devam ettiren İMSİAD’ı yürekten kutluyorum. İMSİAD kentin en güzide yerinde iftar verebilecekken, huzurevinde değerli büyüklerimizle birlikte iftarlarını açmalarını ayrıca kutluyorum” dedi.

Huzurevinde iftar düzenleyen İMSİAD’a teşekkür eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Eğer iftarı, Ramazan ayını bu iftarda yaşatıldığı gibi anlarsak, bu mübarek ay anlam kazanmış olacak. Esas olan buradaki büyüklerimizle birlikte iftar yapabilmek ve bu güzel sofrayı paylaşmak. Ben idrak edeceğimiz Ramazan bayramınızı da şimdiden kutluyorum. İnşallah bu bayram İslam coğrafyasında akan kanın son bulmasına vesile olur.  Bu güzel rahmet ayında arzu ettik ki huzur evlerinde kalan büyüklerimiz ile birlikte bir iftar sofrasında buluşalım, bir iftar sofrasını beraber paylaşalım. Onun için bu akşam sizlerle beraberiz. İftarı düzenleyen İMSİAD’a, çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mescioğlu: Birlik ve beraberliğe önem veriyoruz

Vali Karaloğlu’nun ardından konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ise, “Şükürler olsun bu sene de mübarek Ramazan’a ulaştık ve neredeyse yarısına geldik bile. Ve bu akşam burada; rahmet, bereket, mağfiret ve iyilik ayı ramazan-ı şerif nedeniyle hep birlikte, paylaşımın, birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz” dedi.

İMSİAD olarak birlik ve beraberliğe önem verdiklerini söyleyen Mescioğlu, “Çünkü biliyoruz ki, birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır. İşte bu birlik ve beraberliğin sonucu temsil ettiğimiz inşaat sektöründe de işlerimiz iyi gidiyor. Bu yılın ilk 5 ayında geçen seneye göre

Bursa’da konut satışları yüzde 29 oranında arttı. En çok konut satılan ilk 5 sırada bulunan İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya arasında konut satışı en çok artan birinci il durumundayız. Yabancıların Bursa’ya ilgisi de artarak devam ediyor. Bursa’da yabancılara konut satışı ilk 5 ayda geçen seneye göre yüzde 63’lük artışla 551’e ulaştı. İMSİAD olarak Bursa gayrimenkul sektörünün daha emin adımlarla ilerlemesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Gecenin sonunda bir Huzurevi sakini tarafınca yapılan Yeşil Türbe maketi Vali Karaloğlu eşliğinde İMSİAD Başkanı Namık Ziya MESCİOĞLU’na armağan edildi. Program kapsamında ayrıca huzurevi sakinlerinin ihtiyacı olan ve ayrıca İMSİAD üyeleri tarafından bağışlanan 60 adet havalı yatak, 20 adet elektrikli hasta yatağı, 4 adet de tekerlekli sandalye huzurevi müdürlüğüne teslim edildi. Maddi durumu olmayan 68 huzur evi sakinine de bayram harçlığı verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…