Home GÜNCEL Büyükşehir ile RUMELİSİAD Balkanlar’da el ele

Büyükşehir ile RUMELİSİAD Balkanlar’da el ele

- Guncellenme Tarihi: 30 Haziran 2015 09:54
4 min read
Büyükşehir ile RUMELİSİAD Balkanlar’da el ele için yorumlar kapalı
0

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın, Türkiye ile Balkanlar arasında dostluk köprüsü kurduğuna işaret ederek, “Bursa’dan tüm coğrafyaların beklentisi var. Balkanlar’ın her ülkesinde ve her şehrinde ise Bursa’nın izleri var” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer ve yönetim kurulu üyeleri, Balkanlar’da devam eden projelere RUMELİSİAD olarak destek vermek istediklerini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, RUMELİSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile Acemler’deki makamında bir araya geldi. Başkan Altepe, Balkanlar’da büyük etkisi olan Bursa’nın, Türkiye ile Balkanlar arasında dostluk köprüsü kurduğuna işaret ederek, “Bir tarih başkenti olan Bursa’dan tüm coğrafyaların beklentisi var. Balkanlar’la sıkı diyalogları olan Bursa ile Balkan ülkeleri arasındaki bu canlılık, bir avantaj. Balkanlar’ın her ülkesinde, her şehrinde Bursa’nın izleri var” diye konuştu.

“Hayırseverler ve iş adamları en büyük şansımız”
Başkan Altepe, Bursa’nın Balkanlar’da etkili olmasında hayırseverlerin ve iş adamlarının büyük payı olduğunu vurgulayarak, “Balkanlar ile ilgili çalışmalarda en büyük destek ve şansımız, hayırsever ve iş adamlarımızdır. Balkanlar’daki icraatlerin gerçekleştirilmesine verdikleri desteklerle ecdadın emanetine, oradaki değerlere sahip çıkılıyor. Bursalı hayırsever iş adamlarıyla gurur duyuyoruz” dedi.
Balkanlar’da bugüne dek yapılan ve yapımı devam eden yaklaşık 50’nin üzerinde eser olduğunu ifade eden Başkan Altepe, RUMELİSİAD’ın Sırbistan’a okul ve belediye binası, Sırbistan’ın Preopora bölgesinde okul onarımı ve Makedonya Kumanova’ya da yeni bir kültür merkezi kazandırdıklarını söyleyerek, desteklerinden dolayı RUMELİSİAD’lı sanayici ve işadamlarına teşekkür etti.
RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin ‘Balkanlar’ın Büyük Başkanı’ olarak anıldığını ifade ederek, “Balkanlar ile ilgili üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.
Kılıkçıer’e ziyarette RUMELİSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Emir Cemal Beşkardeş, Ömer Kumova ve Ersin Birnican da eşlik etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …