Home EKONOMİ İbrahim Sadri’den İzniklilere şiir resitali!

İbrahim Sadri’den İzniklilere şiir resitali!

- Guncellenme Tarihi: 29 Haziran 2015 14:36
3 min read
İbrahim Sadri’den İzniklilere şiir resitali! için yorumlar kapalı
0

Konu Komşu Bereket Sofrası İftarının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasından sonra sahneye çıkan İbrahim Sadri, şiirleri ile muhteşem bir programa imza attı.

İzniklilerin bir araya geldiği iftar sofrasından sonra yapılan Şiir Resitaline Bursa Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, 24. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili İsmail Aydın, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcıları  Mehmet Hıştıroğlu ve Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, ÖZPAŞ Alışveriş Merkezleri  Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zirekoğlu,  Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, Belediye personeli ve  Vatandaşlar katıldı.

iznik1

Vatandaşların alkışları eşliğinde sahneye çıkan İbrahim Sadri, İznik’te sevenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadığını söyledi. İzniklileri çok sevdiğini belirten  ve 17 yıl öncesi yine sizlerle biraraya gelmiştik diyen Sadri, en güzel şiirlerinden oluşan repertuarını seslendirdiği programda sevenlerinden bol bol alkış aldı. Programı ilgiyle izleyen vatandaşlar, Sadri’nin fotoğrafını çekmek için de adeta birbirleriyle yarıştı. İzniklilerin gönlünü fetheden usta şair İbrahim Sadri’nin şiirlerini vatandaşlar keyifle dinledi.

iznik2

Gecenin sonunda Bursa Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin,İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve ÖZPAŞ Alışveriş Merkezleri  Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zirekoğlu, İbrahim Sadri´ye İznik Çinisi ve vazosu takdim etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …