Home GÜNCEL Kadınlara özel plaj

Kadınlara özel plaj

- Guncellenme Tarihi: 28 Haziran 2015 19:39
3 min read
Kadınlara özel plaj için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu’da yaptırılan Kadınlar Plajı’nda çalışmalar hızla sürürken, plajın bayramdan sonra kullanılabilir hale gelmesi amaçlanıyor. Kadınlar Plajı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hanımların gönül rahatlığı içinde denize girip, güneşlenebilecekleri plajla bölgedeki önemli bir eksikliğin giderileceğini söyledi.

Bursa’nın turizmden aldığı payın artırılması hedefiyle kentin sahip olduğu tarihi ve doğal değerleri en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, 115 kilometreyi bulan deniz sahillerinin yaz turizmine kazandırılması hedefiyle çalışmalara hız verdi. Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerinde hem plajlarda hem deniz yüzeyinde temizlik, eskiyen iskelelerin onarılması, sahil kesiminde yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları oluşturulması gibi her alanda yoğun çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Kurşunlu Mahallesi’ne de Kadınlar Plajı kazandırıyor.

kadınplaj2

Fiziki olarak dışarıdan görülmesi mümkün olmayan bir alanda yapılan düzenleme çalışmalarında sona gelinirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de çalışmaları yerinde inceledi. Hanımların gönül rahatlığı içinde denize girip, güneşlenebilecekleri bir plajı Kurşunlu’ya kazandırdıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Bu plajı sadece hanımlarımız kullanacak. Dışarıdan bakıldığında görüşü engelleyecek perdeleme düzenekleri, güneşlenme alanları, yürüyüş yolu ile ayrıcalıklı bir plaj olacak. Plajı bayramdan sonra kullanılabilir hale gelmesi için çalışmalarımız hızla sürüyor. Bölge halkımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Simit Fiyatlarına Yüzde 10 KDV Zammı Geliyor

Seçim öncesi simitteki zam, geri alındı. Şimdi ise KDV düzenlemesi ile zam tekrar geliyor.…