Home GÜNCEL Osmangazi’de Ramazan dolu dolu geçiyor

Osmangazi’de Ramazan dolu dolu geçiyor

- Guncellenme Tarihi: 27 Haziran 2015 13:23
2 min read
Osmangazi’de Ramazan dolu dolu geçiyor için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi tarafından ilçenin farklı mahallelerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinlikleri, coşku ile geçiyor.

Bursalılar, Ramazan ayının coşku ve bereketini Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile yaşıyor. Belediye tarafından kurulan iftar sofraları ve yemek dağıtımları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar bu mübarek ayda birlik ve beraberlik çatısı altında buluşurken, iftar yemeğinin ardından düzenlenen Ramazan etkinlikleri ile de iftardan sonra hep birlikte eğlenmenin tadına varıyor.

fg_005

Ramazan ayı süresince 16 farklı mahallede düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerinin sonuncusu Yenikaraman Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Ziraat Mesir Alanı’nı dolduran 7’den 70’e yüzlerce Bursalı,  Karagöz-Hacivat gösterisinden fasıla, leblebici şovdan, illüzyon gösterisine kadar birbirinden güzel etkinliklerle hep birlikte eğlenmenin tadına vardı.

Etkinliklere katılan aileler eski Ramazanlara benzer bir Ramazan ayı yaşadıklarını belirterek, “Unutulmaya yüz tutmuş eski ramazan eğlenceleri Osmangazi Belediyesi tarafından yaşatılıyor. Yapılan gösterilerde hem biz hem çocuklarımız çok güzel vakit geçiriyoruz. Her yıl ramazan ayında düzenlenen etkinlikler ile eski ramazanları günümüzde de yaşamamıza olanak sağlayan Osmangazi Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Bayramı Bursa’da ve Tüm Yurtta Coşku ile Kutlandı

Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk…