Home GÜNCEL Plastik sektörü çalışanları ve yöneticileri BURPAS iftarında bir araya geldi!

Plastik sektörü çalışanları ve yöneticileri BURPAS iftarında bir araya geldi!

- Guncellenme Tarihi: 26 Haziran 2015 15:25
3 min read
Plastik sektörü çalışanları ve yöneticileri BURPAS iftarında bir araya geldi! için yorumlar kapalı
0

Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (BURPAS) üyeleri ve plastik sektörü temsilcileri geleneksel iftar programında bir araya geldi. Bursa plastik ve ambalaj sektörünün yöneticilerini ve çalışanlarını aynı masada buluşturan iftar programının açılışında konuşan BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü, geçtiğimiz süre zarfında mesleki eğitim konusuna büyük önem verdiklerini söyledi.

BURPAS, Bursa plastik ve ambalaj sektörünün temsilcilerini bir araya getirdi. Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Fasulyeli Restoran’daki iftar programına dernek üyelerinin yanı sıra, çok sayıda sektör çalışanı ve yöneticisi katıldı.

İftar programının açılışında konuşan BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü, BURPAS olarak mesleki eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizen Biliktü, “Gerek mesleki eğitim çalışmalarımızda, gerekse düzenlediğimiz yurtdışı seyahat programlarımızdaki amacımız sektörümüzün sorunlarını çözebilmek ve sektördeki Ar-Ge çalışmalarına destek olabilmekti” dedi.

BURPAS’ın 2012 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini de ifade eden Biliktü, BURPAS’ın aynı zamanda PLASFED’in yönetim kurulunda yer aldığını belirterek, “Bursa plastik ve ambalaj sektörünün sorunlarını daha yukarıya taşıyabilmek adına BURPAS olarak, PLASFED’in yönetim kurulunda yer alıyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin dünya plastik sektöründe altıncı, Avrupa’da ise ikinci sırada yer aldığını da hatırlatan Biliktü, BURPAS olarak bu rakamları daha yukarıya taşıyabilmek için daima çalışacaklarını sözlerine ekledi.

BURPAS, üye sayısını artırıyor… 

Öte yandan hayata geçirdiği faaliyetleri ile sektörün en önemli kuruluşu durumunda olan BURPAS, üye sayısını her geçen gün artırıyor. Son olarak iftar programında yeni üye olanlara Başkan İlker Biliktü tarafından dernek rozeti takıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …