Home GÜNCEL Osmangazi’de havuzlar cıvıl cıvıl

Osmangazi’de havuzlar cıvıl cıvıl

- Guncellenme Tarihi: 25 Haziran 2015 10:49
3 min read
Osmangazi’de havuzlar cıvıl cıvıl için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi’nin Yaz Dönemi Yüzme Kurslarında eğitimler başladı. Okulların kapanmasının ardından, Karaman, Fatih Çiftehavuzlar, Demirtaş, ve Atıcılardaki havuzlar, yüzme öğrenmek isteyen çocukların akınına uğradı.

Sahip olduğu yüzme havuzu sayısı yönünden Bursa’da birinci olan, Türkiye’de ise sayılı belediyeler arasında yer alan Osmangazi Belediyesi’nin, 16 Haziran-21 Ağustos tarihleri arasını kapsayan yüzme kurslarına, şu ana kadar 5 – 14 yaş arası 2 bin 500 çocuk kayıt yaptırdı. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 2 ayrı program ve 3 dönem halinde gerçekleştirilen yüzme kursuna katılan kursiyerler, yaş ve yüzme bilme derecelerine göre gruplara ayrılıyor. Hafta içi 10:00 – 17:00, hafta sonları ise 11:00 – 13:00 saatleri arasında, profesyonel yüzme hocaları nezaretinde birer saatlik dilimler halinde gerçekleştirilen eğitimler sonunda, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin spora ve sporcuya yönelik çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdiğini,  tek amaçlarının, ulusal ve uluslararası müsabakalarda, Bursa’yı ve ülkemizi temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi. Başkan Dündar, göreve geldikleri ilk günden itibaren bu hedef doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek için  kapalı ve açık spor sahaları, yüzme havuzları, tenis kortu gibi ciddi yatırımlar yaptıklarını ifade etti.

Geleceğimizin teminatı gençler için yaptıkları yatırımların meyvelerini almaya başladıklarını kaydeden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcularımızdan Melisa Çakmaklı, judoda Balkan, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu oldu. Atletizmde Songül Konak Türkiye rekorlarını kırdı. Hentbol takımımız Süper lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnşallah, düzenlediğimiz Yaz Dönemi Spor Okulları sayesinde sporla tanışan çocuklarımız da, geleceğin şampiyonları olarak bizleri gururlandırırlar” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …