Home GÜNCEL İznik’te Türk Telekom hizmetleri durdu!

İznik’te Türk Telekom hizmetleri durdu!

- Guncellenme Tarihi: 25 Haziran 2015 10:25
2 min read
İznik’te Türk Telekom hizmetleri durdu! için yorumlar kapalı
0

İznik’te aylardır Türk Telekom Hizmetleri aksıyor, duraksıyor veya hiç yapılmıyor. Gelen vatandaşlar kapıdan geri dönüyor.

Vatandaşlardan gelen açıklamada “Türk Telekom’a uzun zamandır başvurduğumuz dilek, istek ve şikâyet gibi birçok hizmetlere cevap alamıyoruz. Muhatap olacak bir yetkili bulamıyoruz. Telefon hattı kapatacak veya açtıracak vatandaşlar işlerini yapamıyor. TOKİ Bölgesinde UEDAŞ tarafından başlatılan çalışmada kopan bir Türk Telekom’a ait bir kablo, UEDAŞ yetkililerinin defalarca Türk Telekom’a bildirmelerine rağmen yapılmıyor. Ayrıca TOKİ Yöneticileri de bu konuyu defalarca Türk Telekom’a dilekçe ile ve bizzat iletmesine rağmen hiçbir sonuca ulaşamıyor. Bunların yanında bu günlerde Türk Telekom Binası kapalı. Birçok vatandaş kapısından geri dönüyor.” Yurtdışından İznik’e gelen bir vatandaş ise açıklamasında “Ben ticaretle uğraşıyorum, yurtdışından buradaki evime geldim. Evime telefon hattı çektirmiştim 15 gündür Türk Telekom Binasına gidip geliyorum, binada insan bulamıyorum, böyle bir şey ne görülmüş ne duyulmuştur. Ayrıca yönlendirdikleri diğer bir Türk Telekom şubesi de üzerine alınmıyor, bizim görevimiz değil diyerek işin içinden çıkıyorlar.”

İznik halkı Türk Telekom’dan ödedikleri para kadar hizmet bekliyorlar.Eğer bu sorun çözülmez ise Türk Telekom İznik’te büyük tepki toplamaya devam edecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …