Home GÜNCEL Osmangazi’deki camiler ilaçlanıyor

Osmangazi’deki camiler ilaçlanıyor

- Guncellenme Tarihi: 24 Haziran 2015 11:01
2 min read
Osmangazi’deki camiler ilaçlanıyor için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayında namaz kılmak için camilere giden vatandaşların dini vazifelerini rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için, ilçe genelindeki camileri haşerelere karşı ilaçlıyor.

Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla tüm camilerde ilaçlama ve dezenfekte çalışması başlattı. Manevi duyuların en yoğun yaşandığı Ramazan ayında ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlarla dolup taşan camileri haşerelere karşı ilaçlamak için kolları sıvayan Osmangazi Belediyesi, bir hafta içinde otuz caminin ilaçlanmasını bitirdi. İlçe genelindeki camilerde devam edecek ilaçlama çalışmaları ile camilerin halı ve duvarlarında bulunan mikrop, bakteri ve virüsler yok edilirken, oluşan kötü kokular da giderilecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak ilçede camileri vatandaşların ibadetlerini daha nezih ve rahat bir şekilde yapabilmeleri için ilaçlıyoruz. Sıcak yaz günlerinde üreyen haşerelere karşı yapılan ilaçlama çalışmasında camilerin iç kısmı, abdest haneler, tuvaletler ve çevresi ekiplerimiz tarafından ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. İlaçlama çalışmaları ilçe genelindeki camilerde devam edecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…