Home GÜNCEL Nilüfer’de Ramazan geceleri renkli geçiyor

Nilüfer’de Ramazan geceleri renkli geçiyor

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2015 12:36
4 min read
Nilüfer’de Ramazan geceleri renkli geçiyor için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Ramazan Sokağı her akşam renkli görüntülere sahne oluyor. İftardan sonra halkın akınına uğrayan Ramazan Sokağı’nda Nilüfer Türk Sanat Müziği Korosu konuklara müzik ziyafeti sundu.

Nilüfer’de Cumhuriyet Meydanı’na kurulan Ramazan Sokağı her akşam çok sayıda vatandaşı ağırlıyor. Yöresel derneklerin kurduğu stantlar ziyaretçilerin büyük ilgisini görüyor. Ramazan Sokağı’nı ziyaret edenler arasında CHP Bursa Milletvekilleri Lale Karabıyık ve Erkan Aydın da vardı. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, milletvekilleri ile birlikte stantları tek tek gezdi. Milletvekilleri ve Kayaoğlu stantlarda dernek üyeleri ile sohbet ettiler.

Ramazan Sokağı’nda stant açan dernekler arasında yer alan Elazığ Kültür ve Yaşatma Derneği sahnede sıra gecesi düzenledi. Sıra gecesi konuklar tarafından ilgiyle izlendi Ramazan Sokağı’ndaki coşku Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun verdiği konserle daha da arttı.

Milletvekilleri Erkan Aydın ve Lale Karabıyık ile Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu’nun da izlediği konserde Filiz Başıbüyük yönetimindeki koro sanat müziğinin dillerden düşmeyen eserlerini seslendirdi. Bir çok ünlü bestekarın eserini seslendiren koroya izleyenler de zaman zaman eşlik etti. Geç saatlere kadar devam konserin sonunda koro büyük alkış aldı. Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nilüfer Türk Sanat Müziği Korosu adına şef Filiz Başıbüyük’e çiçek vererek kutladı.

unnamed (1)

BOZBEY GÜMÜŞTEPE’DE İFTAR SOFRASI’NDA

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel iftar yemekleri de Gümüştepe Mahallesi ile devam etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gümüştepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında halkla birlikte yer aldı. Mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen iftarda edilen duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından Başkan Mustafa Bozbey vatandaşlarla birlikte sohbet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…