Home GÜNCEL Gençler Balkan Şampiyonası’nda Osmangazi Fırtınası

Gençler Balkan Şampiyonası’nda Osmangazi Fırtınası

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2015 17:14
2 min read
Gençler Balkan Şampiyonası’nda Osmangazi Fırtınası için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyespor Judo takımının başarılı sporcularından Melisa Çakmaklı Gençler Balkan Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu. Şampiyonada farklı kategorilerde kürsüsünün tüm basamaklarında yer almayı başaran Osmangazili judocular, 3 madalya kazanarak önemli bir başarılar elde etti.

Sırbistan’da gerçekleştirilen Gençler Balkan Şampiyonası’na Osmangazi Belediyespor Judo takımı sporcuları damga vurdu. Üstün bir performans ortaya koyarak rakiplerini bir bir yenen Osmangazili judocu Melisa Çakmaklı 44 kiloda altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu. 52 kiloda gümüş madalya kazanan Damla Çalışkan Balkan ikincisi, 48 kiloda Rabia Şenyayla ise bronz madalya kazanarak Balkan üçüncüsü oldu.

judo

Gençler Balkan Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler, bu güne kadar Osmangazi Belediyespor’da, altyapıya verdiğimiz önem ve güçlü destek sayesinde, ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edecek sporcular yetiştirmek istediğimizi söyledik. Son yıllarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde edilen başarılar bizleri gururlandırıyor. Bu mutlulukları bizlere yaşatan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Hedefimiz sporcularımızın olimpiyatlarda yer almaları. İnşallah bunu da başaracaklar. Onlara olan inancımız tam” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…