Home GÜNCEL Geleceğin kariyer mimarlarında 3.mezuniyet coşkusu

Geleceğin kariyer mimarlarında 3.mezuniyet coşkusu

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2015 17:23
5 min read
Geleceğin kariyer mimarlarında 3.mezuniyet coşkusu için yorumlar kapalı
0

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi ve Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) işbirliğiyle düzenlenen ve öğrencilerin, insan kaynakları alanında kendini geliştirerek, temel İK uygulamalarını öğrenmelerine yardımcı olan İnsan Kaynakları Uzmanlığı Sertifika Programı kapsamında, geleceğin kariyer mimarı olmaya hazırlanan öğrenciler, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi ve Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) işbirliğiyle bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve öğrencilerin, insan kaynakları alanında kendini geliştirebilmelerine olanak sağlayan İnsan Kaynakları Uzmanlığı Sertifika Programı, düzenlenen törenle yeni mezunlarını verdi.

90 saat süresince, “İnsan Kaynakları Uzmanlığı” programını başarıyla tamamlayarak, sertifika almaya hak kazanan öğrenciler, geleceğin kariyer mimarı olma konusunda ilk adımı atma fırsatı yakalarken, öğrenciler 2 ay süresince, hem bireysel yetkinliklerini geliştirme, hem de mesleki kariyerleri boyunca ihtiyaç duyacakları çok önemli bilgileri, program kapsamında elde etme şansı buldu.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih Şenli, Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Öneyman, Duygu Coşkun ve Emre Karababa’nın da öğrencileri yalnız bırakmadığı sertifika töreni, Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (ULUTEK) düzenlenirken, törene KARMER Müdürü Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz ve sertifika programından mezun olan öğrenciler katılım gösterdi.

“İnsan Kaynakları Sürekli Gelişim ve Değişim Gösteriyor”

Sertifika töreninde konuşma yapan KARMER Müdürü Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz, insan kaynakları alanın her an değişim ve gelişim gösterebilen bir alan olduğunu ifade ederek, öğrencilerin kendilerini, tek bir alana doğru endekslemeden, farklı yetkinlikleri bütünsel bir açıdan ele alıp, kariyerlerine bu şekilde yön vermeleri gerektiğini söyledi.

İnsan Kaynakları Uzmanlığı Sertifika Programı’nın hazırlanmasında ve öğrencilere koşulsuz desteğinden ötürü PERYÖN’ e teşekkürlerini ileten Kaymaz, programı başarıyla tamamlayan öğrencileri kutladı.

“Öğrencilere Olan Desteğimiz Sürecek”

Törende öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih Şenli de, sertifika programını başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazanan öğrencileri kutlarken, program kapsamında çok değerli paylaşımlar yapıldığı belirterek, ilerleyen dönemlerde de öğrencilere yönelik koşulsuz desteklerinin devam edeceği müjdesini verdi.

Konuşmaların ardından öğrencilere tek tek sertifikaları takdim edilirken, PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve KARMER yetkilileriyle birlikte, sertifikalarını teslim alan başarılı öğrenciler, toplu fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…