Home GÜNCEL Belediye personeli yönetime ortak oldu

Belediye personeli yönetime ortak oldu

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2015 14:34
3 min read
Belediye personeli yönetime ortak oldu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, ilçeyi daha da güzelleştirmek ve vatandaşlara en güzel hizmetleri sunabilmek adına örnek bir projeye imza attı. ‘Ben Olsam’ adıyla hayata geçirilen proje kapsamında belediye personeli, kente maddi ve manevi değer kazandıracak her türlü fikirlerini sunarak yönetime ortak olacak.

Osmangazi Belediyesi, daha modern ve yaşanabilir Osmangazi’yi oluşturabilmek adına yeni bir proje başlattı. Osmangazi’yi daha ileriye taşımak adına belediye personelinin de her türlü fikir ve düşüncesinden faydalanmak isteyen Osmangazi Belediyesi, ‘Ben Olsam’ adıyla hayata geçirdiği proje ile tüm personelini ilçeye ve kente katkı sağlamaya ve hizmetlere yön vermeye davet ediyor. Belediye çalışanları belediye binası içerisine yer alan öneri bildirim formlarını doldurarak, günlük hayatı kolaylaştıracak, kente maddi veya manevi faydalar sağlayacak görüş, fikir ve projeyi belediye yönetimine sunabilecek. Belediye personeli tarafından sunulan fikirler arasından uygun görülenler hayata geçilecek. Aynı zamanda hayata geçirilmesi uygun görülen projelerin sahipleri de çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, projenin belediye personelinin fikirlerini özgürce sunma imkanı sağladığını ifade ederek, “Osmangazi Belediyesi olarak şehir, insan ve demokrasi ilkeleri doğrultusunda halkımıza ve şehrimize en güzel hizmetleri sunmak adına çalışıyoruz. Yönetim anlayışımızda benimsediğimiz demokrasi ilkesi doğrultusunda yeni bir projeyi daha hayata geçirerek belediye personelimizi de yönetime ortak ettik. Personelimizin de fikirlerini almak ve projelerini değerlendirmek istiyoruz. Biliyoruz ki çalışanlarımızın da ilçemiz adına birbirinden güzel projeleri var. Bu proje ile personelimizin o güzel fikir ve projelerine ulaşmak istiyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …