Home GÜNCEL Başkan Edebali, Yıldırımlılarla buluşmaya devam ediyor!

Başkan Edebali, Yıldırımlılarla buluşmaya devam ediyor!

- Guncellenme Tarihi: 20 Haziran 2015 16:32
3 min read
Başkan Edebali, Yıldırımlılarla buluşmaya devam ediyor! için yorumlar kapalı
0

‘İdeal Şehir Yıldırım’ hedefi doğrultusunda çalışmalarına Ramazan ayı boyunca da hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırımlılarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Yıldırım’ı geleceğe taşırken ilçe sakinlerinin fikirlerine önem veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, her fırsatta Yıldırımlılarla bir araya gelerek fikirlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda Güllük Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, mahalle sakinlerinin istek, öneri ve şikayetlerini dinledi. Yıldırım’ı ilçe sakinleri ile birlikte yönettiklerini dile getiren Başkan Edebali, “Bu amaç doğrultusunda hemşehrilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Yıldırım’a değer katacak, Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak her fikri önemsiyoruz” dedi.

YILDIRIM’I EL BİRLİĞİYLE KALKINDIRIYORUZ

Ramazan ayı münasebetiyle mahalle ziyaretlerinin artarak devam edeceğini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçesindeki gelişmeleri yakından takip eden, yaşadığı bölgeye fayda sağlamaya çalışan hemşehrilerimizin görüşleri bizler için her zaman önemli. Dayanışma ruhu içerisinde Yıldırım’ı el birliği ile geleceğe taşıyacağız” diye konuştu. Ramazan ayı boyunca Yıldırım’daki devam edecek etkinliklerin de ilçedeki birlik ve beraberliğe katkıda bulunacağını sözlerine ekleyen Başkan Edebali, “Bu kutsal ayda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularına katkı koyarak, Yıldırım’ı daha iyi noktalara taşımak hepimizin sorumluluğu. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizi Ramazan ayının maneviyatını Yıldırım’da yaşamalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…