Home GÜNCEL Yamaç Paraşütü Hedef Ligi Şampiyonası’nda ödüller sahiplerini buldu

Yamaç Paraşütü Hedef Ligi Şampiyonası’nda ödüller sahiplerini buldu

- Guncellenme Tarihi: 15 Haziran 2015 13:37
2 min read
Yamaç Paraşütü Hedef Ligi Şampiyonası’nda ödüller sahiplerini buldu için yorumlar kapalı
0

2015 Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Ligi Şampiyonası 5. Etap Yarışması Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde Fadıllı’da gerçekleştirildi.

Nilüfer Belediyesi Havacılık Topluluğu ve THK Eğitim Müdürlüğü ‘nün ortak organizasyonu olan Yamaç Paraşütü Hedef Ligi Şampiyonası 12-14 Haziran tarihleri arasında  gerçekleştirildi. Fadıllı’da bulunan Nilüfer Belediyesi Havacılık Tesisleri’nde düzenlenen ve geniş katılımın olduğu şampiyona renkli görüntülere sahne oldu. Şampiyona için farklı illerden Fadıllı’ya gelen sporcular, Nilüfer Belediyesi’nin yamaç paraşütü eğitim tesislerine hayran kaldı.

3 klasmanda yapılan yarışmada, Genel Klasman’da birinciliği THK 2014 Erzincan Tekamül’den Ali Zaimoğlu, Kadınlar Klasmanı’da birinciliği Hira Selma Kalkan, “Takım Klasmanı’nda da birinciliği Fenomen Air Sports Takımı kazandı. Düzenlenen törenle ödüller sahiplerine verildi. Törende konuşan Nilüfer Belediyesi Başkan vekili Lütfü Gönenç havacılık faaliyetlerine destek için belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Gönenç “Havacılık faaliyetlerini hızlandırmak hepimizin sorumluluğu. Bu anlamda Nilüfer Belediyesi olarak bütçe ve idari anlamda elimizden geleni yapıyoruz. Havacılık faaliyetlerine çok önem veriyoruz . Bu konuda desteklerini esirgemeyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…