Home GÜNCEL Başkan Dündar, koltuğu çocuklara bıraktı

Başkan Dündar, koltuğu çocuklara bıraktı

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2015 23:19
3 min read
Başkan Dündar, koltuğu çocuklara bıraktı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu, kendisini ziyaret eden çocuklara bıraktı.

 

Başkan Mustafa Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ÇocukrnBayramı haftası kapsamında kendisini ziyaret eden, Osmangazi İMKB Kız Meslek vernAnadolu Lisesi ile Farabi İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında ağırladı. İlkrnolarak Osmangazi İMKB Kız meslek Lisesi öğrencilerini ağırlayan Başkan Dündar, ardındanrnFarabi İlköğretim Okulu 4 F sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Kendisini ziyaretrneden çocuklarla sohbet edip, onların isteklerini dinleyen, sordukları soruları tekrntek cevaplayan Başkan Dündar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara özel bayramrnhediye etmiş. Öncelikle bu güzel bayramınızı kutluyorum.

 

Sizler çalışıp başarılı olursanız, ülkemiz emin ellerdernolacaktır. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, sizlerin en iyi şartlardarnyetişmesi için gerekli altyapıyı hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Osmangazirnbelediyesi olarak çocuklarımızın kendini geliştireceği yeni merkezlerrnyapıyoruz” dedi.

 

Başkan Mustafa Dündar’ın koltuğunu devrettiği öğrencilerden,rnFarabi İlköğretim Okulu 4 F sınıfı öğrencisi Cerensu Çağlayan, öncernheyecanlandı, ardından Başkan Dündar’ın da desteği ile heyecanını yenerekrnarkadaşlarının isteklerini dinledi. Bir de konuşma yapan minik Başkan CerensurnÇağlayan, “Bu gün benim ilk günüm. Bu konuşmayı yapmamın nedeni, siz çocuklararnçok değer vermem. Osmangazi’ye parklar yapacağım, çevremizde dolaşan başıboşrnhayvanları barınaklara toplayacağım. Ağaçların kesilip yerine ev yapılmasınarnmüsaade etmeyeceğim. Ayrıca lösemili çocuklar için bakım evleri yapacağım”rnkonuştu. 23 Nisan Çocuk Bayramı haftası nedeniyle kendisini ziyaret edenrnöğrencileri makamında ağırlayıp, onlara koltuğunu devreden başkan Dündar,rnziyaretlerin ardından minik öğrencileri çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…